Mario Iorgulescu, legătura neașteptată cu Bianca Drăgușanu! Prietenul fiului șefului LPF, prins după ce a consumat droguri

Mario Iorgulescu se afla sub influența alcoolului și a drogurilor în momentul în care a făcut accident. Cu câteva luni în urmă și un prieten bun al acestuia a fost prins conducând drogat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mario Iorgulescu consumase alcool și cocaină în momentul accidentului pe care l-a comis, însă informația nu a surprins multă lume. De ceva vreme se știau legăturile pe care șeful Ligii Profesioniste le avea cu liderii lumii interlope din familia Kalu.

Întâmplarea face ca unul dintre prietenii lui Mario Iorgulescu să fie prins sub influența drogurilor chiar în această vară, pe autostradă. Marco Kalu, unul dintre fiii lui Marcel Pascu, o aducea la București pe Bianca Drăgușanu, pe care o cunoscuse în seara respectivă și se oferise să o transporte spre casă. Tânărul a fost oprit la Fetești și testat, rezultatul fiind pozitiv la cocaină. Tot covaină ar fi consumat și Mario în seara în care a comis accidentul care s-a solda cu moartea unui om.

fara descriere

Mario Iorgulescu a fost cercetat alături de mai mulți membri ai familiei Kalu într-un caz de lipsire de libertate. Fiul lui Gino a fost cel care a apelat la prietenii lui pentru a rezolva o situație personală, însă el a fost achitat în timp ce aceștia au primit condamnări.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, bătută și strânsă de gât de Alex Bodi într-o parcare din Herăstrău! El a târât-o afară din restaurant, a lovit-o și a urlat la ea: "Pleacă acasă!"

Citeste si: Mario Iorgulescu, băut și drogat în momentul producerii accidentului mortal! Ce a consumat

Citeste si: Mario Iorgulescu ”s-a dat” pe Snagov cu un skijet cu 260 CP!!! ”Monstrul” fiului LPF atinge 120 km/h pe apă

fara descriere

Mario Iorgulescu, implicat într-un dosar de sechestrare

La vremea respectivă, victima a povestit că îl împurmutase pe Mario cu o sumă de bani însă acesta a întârziat cu restiturea lor. În urma inistențelor, bărbatul a fost chemat de Mario la o adresă, sub pretextul reglării datoriei, însă acolo a fost bătut și sechestrat. ”M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a spus victima pentru Cancan. Bărbatul a povestit că a fost bătut în mai multe reprize de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele.

“Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă băteau iar şi tot aşa timp de două ore până când au fugit din apartament”, mărturisea el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate