Mario Iorgulescu ”s-a dat” pe Snagov cu un skijet cu 260 CP!!! ”Monstrul” fiului LPF atinge 120 km/h pe apă

Mario Iorgulescu avea nu doar o super-mașină ci și un skijet cu care a fost aproape să provoace un accident nautic, vara aceasta, pe lacul Snagov.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Pasionat de viteză și mulți cai putere, fiul lui Gino Iorgulescu a fost văzut aproape toată vara pe lacul Snagov pe un skijet-bolid. Ieri, WOWbiz.ro a publicat în exclusivitate declarația unui bărbat din Snagov care a fost la un pas să fie lovit de ”bolidul” lui Mario. Și când spunem ”bolid” nu este nici o exagerare, pentru ambarcațiunea condusă de Iorgulescu pe apă era chiar mai puetrnică decât mașina cu care a făcut accident.

fara descriere

Bombardier RXT 260 RS este modelul pe care Mario Iorgulescu l-a ales pentru a face valuri, în această vară, pe Snagov. Skijetul are 3,5 metri lungime, este realizat din fibră de sticlă și poate să ducă cu ușurință 3 pasageri. Motorul său are o putere de (atenție) 260 CP iar capacitatea rezervorului este de 60 litri. Bolidul poate atinge o viteză de 120 km/h la nivelul apei.

Citeste si: Mama lui Dany Vicol, tânărul ucis de fiul lui Gino Iorgulescu: „Mario mi-a ucis copilul. Cred că era drogat”

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost la un pas să producă un accident cu skijetul pe lacul Snagov, în urmă cu câteva luni! ”Mergea foarte tare, noi încercam să-l evităm”. Când s-a întâmplat asta?

Citeste si: Bolidul Aston Martin făcut praf de Mario Iorgulescu nu era asigurat! Detalii despre accidentul cumplit! Mario nu e la prima ispravă de genul acesta

Mărturia bărbatului care a fost aproape să facă accident cu Mario pe Snagov

fara descriere

”Mario s-a dat toată vara cu skijetul pe Snagov. Cei de aici se obișnuiseră cu el, știau că merge foarte tare și încercau să-l evite atunci când îl vedeau. Noi nu am avut norocul ăsta și am fost la un pas să facem accident. Problema nu era doar că mergea tare ci făcea și valuri care erau periculoase dacă nu aveai o ambarcațiune puternică. Au fost probleme în trecut și cu cei de la canotaj care se răsturnau din cauza vitezomanilor”, ne-a declarat o sursă care locuiește în Snagov.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate