Mario Prodan, răpit din faţa scolii de propria mamă! "A fost deschis dosar penal pentru lipsire de libertate"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Un copil de dooar 12 ani a ajuns mărul discordiei între părinţii săi divorţaţi. Ieri, 12 decembrie, minorul a fost dat dispărut de tatăl său, care susţinea că fiul său, Mario Prodan, a fost ridicat cu foţa de doi bărbaţi, din faţa şcolii IG Duca din Petroşani şi băgat într-o maşină. 
 
„Ieri, după ora 14.00,
în timp ce ieşea de la şcoală, fiul meu a fost prins cu forţa de către doi bărbaţi în preajma scolii IG Duca din Petroşani şi urcat într-o maşină. Rog pe oricine îmi poate da informaţii care sa ducă la localizarea lui Mario să anunţe cea mai apropiată secţie de politie din ţară sau din străinătate sau să mă contacteze aici. Mario are înălţimea de 1,68 m., ochi albăstrui şi era îmbrăcat cu o geaca mai scurtă de culoare neagră,ca în poza de alături”, a scris Ioan Prodan pe o reţea de socializare. 
 
Bărbatul a reclamat dispariţia fiului său la poliţie. Oamenii legii au cercetat reclamaţia bărbatului şi au constatat că minorul a fost luat de mama sa, Mariana Prodan, domiciliată în Republica Moldova. 
 
 
„Mama copilului are o sentinţă judecătorească executorie prin care Tribunalul Bucureşti îi încredinţează ei copilul.
Nu l-am găsit deocamdată, dar am discutat cu avocatul acesteea, sentinţa există şi copilul se află în custodia legală a mamei. Femeia are domiciliul în Republica Moldova, a venit şi a luat minorul fără să-l anunţe pe tatăl lui. În mod normal, trebuia să vină cu un executor pentru a lua copilul. Însă, femeia bănuia că tatăl lui se va opune şi a vrut să evite să traumatizeze copilul, aşa că l-a luat direct de la şcoală.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate ca urmare a sesizării, ambii, mama şi minorul, au fost daţi în consemn la frontieră. Probabil, fapta nu există, din momentul în care este o sentinţa civilă executorie”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Acesta a mai precizat că i s-a recomandat avocatului să-i transmită clientei sale să se prezinte la orice secţie de poliţie să-şi decline identitatea şi să arate hotărârea judecătorească prin care minorul i-a fost încredinţat, potrivit ziardehunedoara.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iubitul lui Carmen Minune, prima reacţie după ce s-a aflat că este însărcinată. Uite ce a spus Bogdan Căplescu

Ciprian Marica a dezvăluit numele celui de-al doilea copil. Fostul fotbalist a ales un nume foarte rar!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Marți 26 Ianuarie 2021: Din punct de vedere profesional, Vărsătorii sunt favorizați în această zi

TAXA care se majorează de OPT ori! Lovitură totală pentru sute de mii de români. Cine va lua decizia

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Premieră istorică în UE. Cel mai mare vis, la un pas de a deveni realitate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies