Vedete

Marius Moga s-a dus singur la film! Ce s-a intamplat cu sotia? Vezi imagini exclusive surprinse de paparazzii WOWbiz! VIDEO

Marius Moga s-a dus la cinema, zilele trecute, fara sotia lui, Bianca Lapuste.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Marius Moga munceste destul de mult, el fiind implicat in proiecte tv unde are filmari mai mereu, are si propriul studio unde artistii renumiti din tara stau la coada ca sa prinda o piesa compusa de el, iar restul timpului liber pe care-l are prefera sa-l petreaca acasa, cu fetita lui, Maria, si sotia, Bianca Lapuste. (Vezi AICI ce job are sotia lui Marius Moga)

Marius Moga s-a dus singur la film! Ce s-a intamplat cu sotia? Vezi imagini exclusive surprinse de paparazzii WOWbiz! VIDEOicon photo

Rar se intampla ca “Micul Mozart” sa iasa la film intr-un mall sau la shopping, luand magazinele la picior.

Ei bine, zilele trecute, Moga a fost surprins de paparazzii WOWbiz intr-un centru comercial din Capitala. Artistul se plimba singur, singurel pe culoarele din mall, cascand ochii pe la magazine. El se indrepta catre cinema, chitit sa vada un film.

Moga si-a achizitionat bilet la cinema, a vorbit cateva minute la telefon, dupa care a intrat in sala.

Bianca nu era cu el, probabil ori era la munca, ea revenind la job recent, tot pe post de reporter, ori urma sa ajunga si ea la film cu o mica intarziere.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune