Marius Țeicu, declarații EXCLUSIVE despre drama prin care a trecut și despre marea bucurie care i-a mai rămas

Marius Ţeicu a suferit cea mai mare tragedie prin care poate trece un părinte, întrucât acum doi ani şi-a pierdut unica sa fiică, Patricia, în vârstă de 41 de ani, s-a stins din viaţă după o luptă lungă cu leucemia.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


Acum însă, compozitorul, probabil unul dintre cei mai iubiți din România de artiștii grei ai muzicii ușoare, reușește, din nou, să zâmbească. Și-a găsit alinarea, în muzică și, normal, în familia pe care o are. Iar zilele trecute, înconjurat de toate vedetele muzicii ușoare, a lansat patru CD-uri cu muzică compusă de el și cântată de Angela Similea, Silvia Dumitrescu, Monica Anghel, Paula Seling, Mirabela Dauer și mulți, multi alții. Iar dacă despre muzică vorbește doar cu zâmbetul pe buze, unul larg, dovedind că i-a fost dor să se implice în fenomen, Marius Țeicu vorbește cu un glas cu totul și cu totul schimbat despre drama prin care a trecut.


In articol:

Citeste si: Cum arată ACUM Marius Ţeicu, la un an de moartea singurului său copil! Patricia avea doar 41 de ani şi a suferit de leucemie

Citeste si: Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera: „Trebuie sa muncesc in continuare”

Citeste si: Marius Teicu, primul interviu dupa moartea fiicei sale. "Trebuie sa caut intotdeauna resurse interioare care sa ma aduca la lumina"

Citeste si: Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

”Se strânge atâta ”marfă” – deși nu se vorbește de marfă în materie de artă – și m-am gândit că ar fi frumos să apară aceste CD-uri. Foarte multă lume m-a întrebat unde poate să asculte, pentru că piesele sunt disparate, sunt puse pe Youtube, unele au videoclipuri doar cu poze, am spus că ar fi frumos, pentru doritor, să aibă în casă și aceste CD-uri, îngrijite, masterizate și să își aducă și aminte că am existat”, explică Marius Țeicu. Doar că, toate piesele pe care le-a scos pe CD-urile cu pricina sunt vechi. Și nici nu ar fi putut fi altfel. ”În ultima perioadă nu am compus, dar am să mă străduiesc să compun. Nu am mai compus de vreo trei ani de zile”, spune Marius Țeicu. E și normal, în ultimii ani, Marius Țeicu a trecut printr-o dramă fără margini, el pierzându-șii fiica. Dar, cu greu, a reușit să treacă peste momentul extrem de dificil, greu de suportat pentru orice părinte. Cu toate acestea, nepoții lui sunt, acum, bucuria vieții marelui compozitor, iar Marius Țeicu, atunci când vorbește despre ei își schimbă complet glasul. Devine un bunic fericit, bucuros că are posibilitatea să își aline suferința.

”Am doi nepoți, sunt fericit că sunt sănătoși și cresc și am grijă de ei împreună cu tatăl lor. Constituim o familie în care căutăm să privim lucrurile pozitiv, lucrurile frumoase din viață și pentru ei, pentru ca viitorul lor să fie neumbrit cu amintiri care i-ar putea zdruncina. Fetița are 9 ani, băiatul are 12 ani… Deocamdată ei nu prezintă momente în care aș putea spune că vor face o carieră în muzică”, spune, zâmbind așa cum o poate face doar un bunic, Marius Țeicu.

 

Marius Țeicu, tragedie cumplită acum doi ani

Acum doi ani, pe 2 august 2017, a fost cea mai neagră zi din viaţa lui Marius Ţeicu. Atunci, unica sa fiică, Patricia, la doar 41 de ani, amurit din cauza unei boli cumplite și a lăsat în urmă doi părinţi îndureraţi, un soţ şi doi copii: Andrei (11 ani) şi Casandra (8 ani), care o vor păstra mereu în inimile lor.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Drama teribilă a Mirelei Vaida! Câte sarcini a pierdut? A suferit enorm

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Răzvan Botezatu, atac la adresa Oanei Roman după ”episodul pizza”: ”Mi-aș șterge contul...”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Legatura secreta dintre Cenk si Nedim

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies