Martor accident Mario Iorgulescu: „A apucat să mai clipească o dată și...gata”

Un bărbat a fost martor la accidentul în care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

accident mario iorgulescu


In articol:

Martorul care a fost prezent la accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a dezvăluit ce s-a întâmplat imediat după ce mașinile s-au ciocnit.

În urma acestui accident, un tânăr a murit pe loc, iar fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! . M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a dezvăluit martorul pentru cancan.ro.

În plus, Gino Iorgulescu a sosit extrem de repede la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Citeste si: Cum arată noua vilă a Oanei Roman! Vedeta le-a arătat tuturor frumoasa locuință VIDEO

Citeste si: Michael Schumacher, informații de ultimă oră! A fost transportat la un spital din Paris

Citeste si: Primele imagini cu accidentul produs de Mario Iorgulescu! Mașina a zburat de pe șosea! VIDEO

Domnul Gino Iorgulescu cred că a ajuns la locul accidentului după 15-20 de minute. Era îmbrăcat într-un trening negru și a preferat să privească totul de la distanță. A fost extrem de reticent și atunci când l-au abordat polițiștii. Nu a vrut să se apropie.”, a mai dezvăluit martorul pentru aceeași sursă.

 

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu 

Starea lui de sănătate se îmbunătățește din moment în moment, însă trebuie să rămână conectat la aparate. 

"Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă", potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate