Marturia cutremuratoare a tatalui tinerei care s-a impotrivit criminalei de la metrou! Fata a incercat sa alerteze autoritatile, insa initial nu a fost crezuta “Am asteptat doua ore sa dam o declaratie” Alexandra a fost handbalista

Inainte de a o ucide pe Alina Ciucu, Magdalena Serban a incercat cu cateva ore inainte sa o impinga in fata metroului pe o alta tanara. Aceasta insa a reusit sa se impotriveasca si a vrut chiar sa alerteze autoritatile.

Autor: C.L.

Tatal tinerei a povestit, miercuri seara, la TV, ca a pierdut mai multe ore in incercarea de a alerta autoritatile si a povesti situatia. Barbatul a spus ca abia o lasase pe tanara in statia de metrou de la Costin Georgian cand a fost sunatd e sotia lui care i-a transmis ca s-a intamplat ceva cu fiica lui, care a sunat-o plangand.

“Am luat imediat legatura cu Alexandra, am intrebat-o ce s-a intamplat, mi-a zis ca cineva a vrut s-o impinga, sa o arunce in fata metroului.

M-am dus imediat s-o iau, si am sunat la 112, anuntand ce s-a intamplat la metrou. Doamna a zis ca nu prea stie ce sa-mi spuna, dar ca trebuie sa merg inapoi la statia de metrou, sa iau legatura cu angajatii de acolo si sa le spun lor despre ce e vorba”, a povestit barbatul. 

Cei doi au mers inapoi in statia de metrou, unde au luat legatura cu un angajat, care le-a facut legatura cu politia de la transporturi, si li s-a spus ca trebuie sa faca o plangere.
"Le-am explicat ca este vorba de ceva mai grav, ca cineva a vrut s-o omoare, s-o arunce in fata metroului. Mi-au spus ca trebuie sa se uite pe camere, etc. Mi-au spus ca trebuie sa merg la Politie, la Piaţa Unirii. Am luat fata, m-am urcat in metrou. In jurul orei 17:45 am ajuns la Unirii”, a spus barbatul,  potrivit Observator.ro.
Numai ca ajunsi la politie, cei doi au fost pusi sa astepte doua ore, pentru ca in fata lor era o femeie care reclama faptul ca isi pierduse o

sacosa pe peronul de la metrou.

"Si am asteptat in jur de 2 ore. Timp in care noi chiar vroiam sa renuntam, am crezut ca asta e, asta-i sistemul la noi si n-avem ce face. Domnul politist a iesit si ne-a spus ca mai dureaza, ca este doar el singur.

I-am spus despre ce e vorba si ne-a zis sa avem putina rabdare. Prin jurul orei 19 am apucat sa dam o declaratie. Am mers, ne-am uitat pe camere. Nu mergeau decat cateva, dar am reusit sa identificam momentul. Cand a vazut domnul politist despre ce e vorba, deja si-a schimbat si dansul ideea, fiind de acord ca este ceva foarte grav. Catre finalul audiderii, domnul politist a primit un telefon in care s-a anuntat un suicid.
A zis ca trebuie sa mearga acolo, noi am lasat numerele de telefon si am plecat catre casa.  Dupa ce am ajuns acasa, a mai durat cateva minute si am fost sunati ca problemele sunt mult mai grave si ca trebuie sa ne intoarcem la Politie sa mai dam cateva declaratii
”, a declarat barbatul.

El a precizat ca Alexandra are 22 de ani, a facut handbal, asa ca este puternica.
“A venit în spatele ei, pur şi simplu a împins-o. Ea a crezut că este o glumă a unei prietene şi în secunda în care a întors capul. Când şi-a dat seama că nu e glumă, a pus dreptul în faţă şi l-a stopat. A opus rezistenţă şi a reuşit să se salveze. Atunci a sărit lumea şi a reuşit să fugă. Toate acestea s-au întâmplat la 10 metri în faţa metroului. Era prima victimă şi poate nu mai era a doua. Mai avea un centimetru şi depăşea, deja era piciorul în aer”, a declarat barbatul, la Antena 3.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies