Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19: „Am simțit că diavolul era în mine”

O mamă în vârstă de 28 de ani, pasionată de sport și un stil de viață sănătos, a transmis un mesaj tuturor tinerilor care cred că nu pot lua virusul.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19
Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19


In articol:

Jamie Baggett este o mamă în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie. Ea a ajuns la spital la mai puțin de o săptămână după ce a fost găsită cu o infecție în piept.

„Am o condiție fizică bună, merg des la sală și mănânc sănătos, dar simptomele au crescut rapid”, a declarat Jamie.

Tânăra mămică a fost diagnosticată cu pneumonie, dar și COVID-19. Ea susține că nu a călătorit în străinătate de curând și nici știe să fi intrat în contact cu cineva infectat.

„La începutul lunii am început să am simptome și m-am dus la medic cu ceea ce credeam că este o infecție toracică. Aveam frisoane, febră și am început să am și grețuri. Doctorul mi-a prescris antibiotice și câteva zile mai târziu mă simțeam mai bine. Dar am tot avut o tuse continuă. Am aflat că am pneumonie și am fost diagnosticat cu Covid-19”, a declarat femeia pentru The Sun.

Citeste si: Primul decedat din România, diagnosticat cu COVID-19, suferea de o boală gravă. Medicii se așteptau să moară

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Maladiile nemiloase care au îngrozit lumea modernă înainte de pandemia de coronavirus! Ce ravagii au făcut Ebola, boala vacii nebune, febra Dengue și gripa aviară!

Citeste si: Un reputat profesor de la Standford University crede că exagerăm criza epidemiei de coronavirus: ”Suntem în situația unui elefant atacat de o pisică”

Mărturiile cutremurătoare ale tinerei mămice, despre diagnosticare cu coronavirus: „Am simțit că diavolul era în mine”

Jamie a povestit că în perioada în care s-a aflat în spital a avut dureri cumplite în zona pieptului: „A fost o durere îngrozitoare, mai ales când tușeam. Am avut o durere constantă și peste tot”.

Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19
Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19

„Pieptul meu era cel mai rău. Simțeam că sunt înjunghiată de fiecare dată când respiram”, a mai adăugat femeia pentru sursa citată. La un moment dat, femeia a spus: „Am simțit că diavolul era în mine”.

În prezent, Jamie se află acasă împreună cu băiatul ei în vârstă de opt ani. Deși se simte mult mai bine, tânăra mămică se teme pentru sănătatea copilului ei.

Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19
Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19

Foto: Facebook/ Jamie Suzanne Baggett

„În prezent nu arată niciun simptom. Dar nu știu dacă se va schimba. Sunt stresată în legătură cu el”, a declarat tânăra.

Jamie speră că experiențele ei să fie ca un semnal de alarmă pentru ceilalți oameni. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

A murit Moș Ștefan! Ciobanul de 102 ani a fost victima unui accident bizar

Manuela de la ”Puterea Dragostei” îl pune la punct pe Andrei Poptelecan după ce acesta se laudă cu lucruri care nu s-au petrecut

Fostul iubit al Andreei Mantea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus care i-a scuipat pe medici! Cristi Mitrea e hotărât: „Intru cu parul peste ăla!”

Marcel Vela a vrut să se facă stareț la o mânăstire din Munții Banatului! Ministrul de Interne a devenit al doilea om în stat, după președintele Iohannis, în urma declanșări...

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de luni, 28 septembrie, prima parte Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies