Mărturiile tulburătoare ale celui mai bun prieten al criminalului din Caracal: ”La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă”

Cel mai bun prieten al criminalului din Caracal a făcut mărturisiri șocante.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cel mai bun prieten al criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut mărturisiri cutremurătoare. Paul Mieilă, căci despre el este vorba, a mărturisit că în ziua când Alexandra a fost răpită, în zona locuinței bărbatului a avut loc o înmormântare. Ba mai mult, chiar a declarat: „A băgat urgent maşina în curte, era foarte grăbit, nu agitat”.

El și Gheorghe Dincă sunt de-o seamă, au 66 de ani și au copilărit împreună. Mai mult decât atât, au și fost colegi de școală, apoi au lucrat împreună și au fost și vecini de bloc și de cartier.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, distrusă de durere: ”Refuz să cred că nu mai e”

„Îl cunosc, sau de fapt credeam că-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri împreună, mai ales din tinereţe. Eram nedespărţiţi. El a fost cel care, pe vremuri, m-a şi ajutat să mă şi angajez. Era un om bun şi săritor. Nu îmi amintesc să fie obsedat de femei. El s-a căsătorit din dragoste. Îşi iubea mult soţia. Când s-a apucat să facă acea construcţie din faţă, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o facă exact cum sunt casele în Vâlcea, cu design mai ciudat. Zicea că o face aşa pentru soţia lui. De aia arată aşa, dar să ştiţi că e din cărămidă”, povesteşte Paul Mieilă pentru Adevărul.

Citeste si: Bodi, distrus în arest. Judecătorii au pus tunurile pe fratele lui. Sentința e cruntă - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă a ajuns la INML! Ce s-a întâmplat când a fost scos din dubiță

Citeste si: Una dintre fetele din Caracal, văzută plângând într-o dubă: „Semăna cu Luiza, atât cât am putut eu să văd într-o fracțiune de secundă”

Atunci când Gheorghe Dincă s-a mutat în casa respectivă, relația dintre cei doi s-a schimbat.

„El a fost plecat mult timp în Italia. De când s-a întors, a venit parcă alt om. Eu, între timp, m-am îmbolnăvit, ies foarte greu din casă, abia mă mişc. Deşi ne despart câteva case, nu venea să mă viziteze”, spune prietenul lui Gheorghe Dincă.

Bărbatul a și povestit ce s-a întâmplat în ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită.

„Miercuri, pe 24 iulie, eu şi soţia mea am mers la înmormântarea fratelui. Chiar dacă mă deplasez greu, trebuia obligatoriu să merg. Şi reţin foarte bine ora când am ajuns în faţa casei lui Dincă pentru că soţia s-a uitat la ceas. Dorea să vadă cât am mers pe jos. De la casa mea până la el nu e mult, dar eu am parcurs drumul într-o oră. Mergeam, mă opream. Foarte foarte greu. De aceea, ştiu foarte sigur că la ora 10.30 am ajuns în dreptul casei lui Dincă”, spune bărbatul.

„La ora 10,30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”, a mai declarat Paul Mieilă.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Îți ia mașina cu totul! E lege. De azi ți se ridică mașina imediat

Ceaiul cu cei mai mulți antioxidanți din lume! Elimină toxinele din corp și te ajută să ai o piele întinsă și catifelată. Îl găsești la plafar

Un sat din Tulcea a fost terorizat! Un șarpe de 3 metri s-a ascuns într-o sobă. Când femeia s-a apropiat de el, i-a stat inima

Alexandra și Luiza au fost duse în Anglia? „Să înceapă căutările în Londra! Fetele sunt în mare pericol, iar răpitorii sunt disperați!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies