Vedete

Marturisire emotionanta facuta de mama adoptiva a Gabrielei Cristea, la botezul micutei Victoria

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Marturisire emotionanta facuta de mama adoptiva a Gabrielei Cristea, la botezul micutei Victoriaicon photo

Paula Craciunescu, mama adoptiva a Gabrielei Cristea si, totodata, bunica micutei Victoria, a fost prezenta si ea la botezul fetitei.
Bunica Paula a fost alaturi de cei doi parinti inca de la primele ore, atunci cand au inceput pregatirile de botez, acasa."Eu am fost printre primele persoane care au vazut-o atunci cand Victoria s-a nascut. Eu si sotul meu. Ii iubim foarte mult. Gabi a crescut foarte mult alaturi de mine si de sotul, iar pe cea mica o iubim extraordinar. Cand e cu noi acasa zambeste mereu. Vai de mine, nu ma intrebati asa ceva, cat de topita sunt dupa ea...Pai cand o vad  ii pup pulpitele mici.
Cu gabriela seamana la ochi, dar usor, usor, asa, parca are mai mult din Tavi."
, a spus Paula Craciunescu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune