Mary de la Puterea dragostei a vorbit despre sarcină! ”Robert mă mângâie pe burtă și îmi spune și-ar dori să avem un băiețel”

Mary de la Puterea dragostei a ținut să spună totul despire zvonurile conform cărora ar fi gravidă!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

În urmă cu o săptămână, iubitorii show-ului Puterea dragostei au rămas muți de uimire atunci când au aflat zvonul conform căruia Mary ar fi gravidă cu Robert, după două luni de la ieșirea din casă.

Citeste si: Hamude, pasiune secretă pentru Ella de la Puterea Dragostei ”E atât de frumoasă”

Citeste si: Momente pline de romantism la Puterea Dragostei! Manuela și Marius s-au sărutat de față cu toată lumea

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei, un cuplu? „A început să îmi placă”

Totul a pornit de o poză în care Mary și Simina par a fi amândouă însărcinate, iar mesajul scris în dreptul ei,”Vom avea un nepoțel”, a pus pe toată lumea pe jar. Probabil, din acest motiv, imediat, toți fanii de la Puterea Dragostei au luat foc, mai ales că nu era prima dată când s-a zvonit acest lucru despre tânăra din Brăila.

Cum l-a ”anunțat” Mary de la Puterea dragostei pe iubitul ei că este gravidă

Mai mult decât atât, pentru a se pune paie pe foc, Mary a făcut de curând și o glumă, s-a filmat în timp ce îi dădea vestea cea mare iubitului ei. Totul se întâmpla în mașină, iar Robert era la volan. "Sunt gravidă", a spus blonda și imediat a îndreptat camera spre bărbatul ei, pentru ca toată lumea să vadă cum reacționează el la auzul acestui anunț. Robert a fost uluit pentru o fracțiunea de secundă, apoi Mary a început să râdă, dând de înțeles că totul a fost o farsă doar ca să își testeze partenerul de viață. "S-a speriat!", s-a distrat atunci fata.

Mary de la Puterea dragostei a spus totul despre sarcină! ”Un copil înseamnă responsabilitate”

Prezentă în studioul WOWbiz.ro, provocată pe această temă, Mary de la Puterea dragostei a spus totul despre sarcină și despre decizia ei de a face un copil în perioada următoare! ”Nu sunt gravidă, a fost doar o joacă de a mea și a Siminei, spre marea dezamăgire al lui Robert, care își dorește enorm un băiețel. De altfel, de fiecare dată când ne întâlnim cu Simina și Alex Zănoagă, iubitul meu vine la mine, îmi mângâie burtica și îmi spune că ar fi fericit dacă am avea un bebeluș. Eu însă, cred cu tărie că încă sunt foarte tânără, am doar 22 de ani, și un copil înseamnă responsabilitate. În momentul în care voi avea stabilitatea financiară pe care mi-o doresc, vom lua în calcul cu siguranță și un bebe”, a spus Mary pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate