Mary de la Puterea Dragostei, amenințată de Simina! ”O să fac eu publice pozele cu tine goală”

Mary de la Puterea Dragostei și Simina s-au certat! Cele două concurente și-au aruncat vorbe grele.

Autor: A.V.

În Casa Puterea Dragostei a început răfuiala între concurente. 

”Nu m-am întors pentru cineva anume, de data aceasta mă las cucerită. Mi-am pierdut startul demult. Cu None? Am zis că e un băiat frumos.(...) Cu Roxana am fost în club, ne-am distrat, ne-am făcut poze, story-uri. A intrat în emisiune, a pus poza aia cu mine și cu Mocanu și m-a făcut țărancă leșinată, m-a jignit, am văzut și eu.

Ne-am luat de mână și ne-am dus la masă. Nu am încercat (n.r. împăcarea cu Raffa) și ne-am văzut doar la Teo Show, am vorbit puțin. Ne-am dat seama că nu suntem făcuți unul pentru altul. El e un băiat super ok și de treabă, dar nu..”, a spus Mary.

”Și cu Bogdan Iordache, și cu Mocanu, și cu None și-a pierdut startul. Când a fost la mare, a vrut o prietenă să o bată pe doamna (n.r. Mary). Și dacă nu vedeam poza, ne dădeam seama de cine vorbește. Roxana a zis că ea stătea la masă, că Roxana nici n-a băgat-o în seamă”, a spus Simina.

”Am fost demult cu el, cu cine m-am sărutat eu?”, a întrebat Roxana.

”Cu băiatul ăla chel, cu tatuaje”, a spus Mary.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

”Vreau să clarific situația. Dacă nu ești în stare, taci din gură, că vreau să vorbesc cu cine e în stare să clarifice situația. Până acum nu ai vorbit deloc. Ce rău vreau eu să-i fac fetei ăsteia? Păi tu vrei să le bagi la toate în cap.

Andreea, vreau să-mi spui și mie ce se întâmplă cu Simina, că mie nu-mi vine să cred. Prietenia asta cu Roxana? Așa pare. Și pe tine te-am trădat?”, a continuat Mary.

”Păi, pe bune? Vrei să aduc mesajele dintre noi două? Ea a plecat înainte de Paști și la câteva zile a pus când dansa ea cu Oianu. Știa foarte bine că îmi place. Am ieșit de pe grup și apoi a făcut Lavinia live. Cred că ea mi-a dat mesaj și nu știu cum i-am zis ”de ce a făcut chestia aia cu Oianu” și după a pus și poză cu Bobicioiu, când o lua Bobicioiu în brațe așa romantic”, a spus Bianca.

”Eu m-am certat cu ea două luni pe story-uri, a pus pe internet videouri urâte cu mine și m-am certat cu doamna de față (n.r. Mary) și a doua zi, poza pe Facebook. De ce nu a pus poza demult?”, a spus Simina.

”Dacă voiam să fac asta eu, o postam eu”, a răspuns Mary.

”Păi noi eram certate. M-a întrebat pe mine (n.r. de gală) și a văzut că nu i-am răspuns și i-a scris și Ralucăi în timpul ăla. Pe ea a dat-o de gol că ea turuia tot vocal. Aia (n.r. prietena ei) știa tot”, a răspuns Simina.

”Nu aveai viață personală, vorbeai la telefon tot ce se întâmpla în emisiune”, a replicat Bianca.

”Mi-a zis Raffa ”băi Simina, dacă intră să-mi spui că vreau să-ți dau niște chestii despre ea”, a spus Simina.

”Simina simte altceva, ar fi vrut să îl părăsească pe Alex de foarte mult timp. Diferența dintre mine și tine este că eu fac ce simt. De cât timp ai spus că nu vrei să mai fi cu Alex că e...nu mai țin minte exact cuvântul. Are țiglele zburate de pe casă. Ai plâns după Jador. La început”, a continuat Mary.

”Când o să iasă Alex afară, Simina nici măcar nu o să-l mai bage în seamă”, a mai spus concurenta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Puterea dragostei 19 iunie. Ce se întâmplă în emisiune: Bianca izbucnește în plâns, vestea dată de Mary o dărâmă

Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea dragostei, gest șocant în metrou: „Hai, că vă place”

Mary s-a întors la Puterea Dragostei. Apariția ei a generat discuții între fete! ”Când vreodată să o primesc eu pe aia în cameră?”

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

A ajuns la final! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ a anunțat în direct la PRO TV: Așteptarea a luat sfârșit

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Mâncare de prune cu orez. Gustul care te trimite înapoi în copilărie

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies