Mary de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri șocante despre bătaia Ștefaniei: „A fost tunsă cu o forfecuță de unghii”

Ștefania de la Puterea dragostei a trecut prin momente de groază în relația cu fostul iubit.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

 


In articol:

Imaginile cu Ștefania de la Puterea dragostei după ce a fost bătutuă de fostul ei iubit au îngrozit internetul. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a povestit ceea ce i s-a întâmplat, însă fără prea multe detalii, în cadrul unui concurs televizat. Bruneta a povestit cum a fost bătutuă și tunsă de bărbatul pe care îl iubea.

Mary de la Puterea dragostei a sărit în apărarea fostei concurente și a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută.

Citeste si: Mari de la Puterea Dragostei, acuzată că ar fi publicat fotografiile cu Ștefania bătută și tunsă: ”Ăștia sunt oamenii”

"Ștefania nu a făcut nimic public. Ea nu a spus nimic, nu a mers la emisiuni TV. Au trecut 10 luni de atunci, dacă voia să facă public putea. Nu vreau să mai existe speculații că a mers acolo să-și facă reclamă. Ea s-a dus la această emisiune pentru a începe o nouă viață, afară i-a fost teamă să-și facă pe cineva. S-a gândit să meargă la această emisiune pentru că există camere și este filmat non-stop și ar putea să observe un comportament vulgar. Am vazut o barfa conform careia Stefania si-a luat bătaie din cauza lui Jador.

Citeste si: Bomba mortală din supermarket. Toți românii cumpără acest produs ieftin - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Nu, anulez. Stefania a iesit cu Jador, dar nu mai era de 3 luni cu respectivul. Eu cunosc foarte bine situația și va spun că nu este adevărat. Ștefania nu l-a înșelat niciodată pe acest băiat, însă ea a fost înșelată. Mi-aș dori extrem de mult să vă povestesc un prim episod din această relație, extrem de dur. Însă nu știu dacă ea ar fi de acord să povestesc. Ea nu a povestit niciodată. O să vă spun doar atât, ea a fost înșelată. E ceva foarte grav ce s-a întâmplat”, a declarat Mary de la Puterea dragostei, în ultimul ei vlog de pe Youtube.

puterea dragostei
Ștefania de la Puterea dragostei, după ce a fost bătută de fostul iubit

Noi detalii despre noaptea în care Ștefania de la Puterea dragostei a fost bătutuă cu bestialitate de fostul ei iubit

Mary de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri șocante! În noaptea în care Ștefania a fost bătută, fostul ei iubit a avut o criză de gelozie. Așadar, a dus-o la el acasă, unde i-a tuns părul cu o forfecuță de unghii și a amenințat-o că-i va tăia nasul.

„Am văzut că s-a încercat să fie scos curat din această poveste. Sunt câteva persoane care încearcă asta. Însă vorbesc imaginile și dovezile pe cere le deține Ștefi. Dacă era bărbat, atunci când era sunat de WOWbiz ar fi putut să recunoască. Evenimentul s-a petrecut în București, ea era în club singură și el era la fel. Un bărbat a venit la el și i-a zis că Ștefania este în nu știu ce fel. Acest om a fost orbit de gelozie încât a luat-o și a dus-o la el acasă și acolo s-a petrecut scena dramatică. A fost luată direct de păr, a fost tunsă cu o forfecuță de unghii. A fost bătută la modul că era leșinată pe jos și el tot dădea. Ea a așteptat ca el să termine. La un moment dat i-a pus forfecuța la nas și i-a zis că o să-i taie nasul, ca de fiecare dată când o să se uite în oglindă să-și amintească de el”, a adăugat Mary.

puterea dragostei
Ștefania și Adelin, fostul iubit, în casa Puterea dragostei

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mai mărturisit că bănuiește cineva ar fi putut da pozele cu Ștefania după ce a fost bătutuă, însă nu va face ea această dezvăluire.

„Bănuiesc în momentul de față cine a dat pozele. Nu știu sigur cine a dat pozele, dar bănuiesc pe cineva. Încă nu zic până nu sunt 100% sigură. E o persoană despre care știu sigur că avea pozele. Când ea iese din emisiune o să vă răspundă la toate întrebările", a smai spus Mary.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nelson Mondialu se implică în scandalul momentului! Ce a spus despre bătaia încasată de Ștefania de la Puterea Dragostei de la Adelin: „Astea sunt pedepse țigănești! Eu am...

Noi dezvăluiri despre bărbatul care a desfigurat-o pe Ștefania de la Puterea dragostei! Fosta concurentă a trecut prin iad cu fostul iubit

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Doliu la Mireasa! Simona Gherghe a facut anuntul in direct: “Condoleante! Madalina a pierdut pe cineva drag ei”

”Închisoare pentru bombardierul care a abuzat-o pe Ștefania”! Adriana Bahmuțeanu are vești proaste pentru agresorul fostei concurente de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies