Mary, prietena Biancăi de la Puterea Dragostei, după ce a văzut filmulețele, reacție incredibilă: ”O vor ataca rău”

Mary de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce a văzut filmulețele compromițătoare cu Bianca Comănici.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Mary de la Puterea Dragostei a făcut un vlog în care a vorbit despre Bianca. ”Am rămas șocată pentru că nu mă așteptam să văd așa ceva. Nimeni nu știa. Ea când venea vorba despre trecutul fiecăruia, nu-și povestea trecutul, relațiile. Nu este însă de judecat, pentru că nimeni nu s-a dus la televizor să-și povestească tot trecutul.

Citeste si: Nelson Mondialu a plătit filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei? Reacția incredibilă a lui Livian

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Pe unii dintre voi vă interesează prea mult viața ei personală. E adevărat că a greșit, face parte din trecutul ei, nu a vrut să spună lucrul acesta. Cine s-ar da de gol, cine și-ar strica imaginea? Acum au cu ce să o atace, au dovezi și o vor ataca foarte rău. Se exagerează prea mult pe chestia asta. Au mai fost persoane în emisiune care au mai făcut astfel de lucruri”, a spus Mary într-un vlog în care îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Bianca Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților în care Bianca joacă rolul principal

Citeste si: Plecare neașteptată de la Puterea dragostei! Și-a făcut bagajele și a plecat de urgență din casă: „La revedere”

Mary și Robert de la Puterea Dragostei, prieteni cu Bianca si Livian

Mary și iubitul ei, Robert au rămas prieteni cu Bianca și Livian și după ce au ieșit din show-ul Puterea Dragostei. De fiecare dată, ei au vorbit foarte frumos atât despre Bianca Comânici cât și despre Livian, dar nu au vrut să intre în scandalurile acestora. Acum însă, Mary s-a hotărât să fie de partea Biancăi după ce aceasta, consideră fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a fost mult prea mult pusă la zid după ce au apărut filmulețe cu aceasta în ipostaze compromițătoare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Manelistul Denis Petcu îl face praf pe Adrian de la Puterea Dragostei, după ce a jignit-o pe Bianca ore în șir: „Tu ești cu bărbații 100%”

Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit, după o săptămână de când au devenit părinți: ”Sunt probleme între noi...”

Incredibil: Ce studii are, de fapt, Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent? Nu i se potrivește deloc

Trecutul deocheat al Biancăi de la Puterea dragostei, demascat de Andy! ”Un prieten a intrat pe un site de escorte, a sunat și a întreținut ceva cu ea acolo”

Roxana, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei: „Eu am făcut videochat, dar nu cu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies