Mașina olandezului pedofil, surprinsă pe camerele de supraveghere! Micuța de 11 ani se afla pe bancheta din față, lângă acesta!

Principalul suspect în cazul uciderii elevei de 11 ani din Gura Şuţii, cetăţean olandez, a fost surprins cu o maşină de teren plimbându-se prin localitate.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Dovezile acestea, dar şi multe altele, îl incriminează pe cetăţeanul olandez, despre care autorităţile române au toate informaţiile. Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda şi că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său, informează Adevărul.

Oamenii legii din România au reuşit deja să vorbească cu omologii lor olandezi şi au aflat că ar fi vorba despre un pedofil, au mai spus sursele citate. Duminică seară, într-o conferinţă de presă, prim-procurorul Mihai Dincă a confirmat că printre suspecţi este şi un cetăţean străin, însă nu şi faptul că acesta ar fi olandez. 

fara descriere 

„Ceea ce vă pot confirma este că există un cetăţean străin care se află în acest cerc de suspecţi. Mai mult nu pot spune. Trupul fetiţei prezenta urme de violenţă. Evident că asupra acesteia a fost exercitată o forţă violentă, având în vedere că nu am găsit-o în viaţă. Urmează să stabilim dacă anumite urme de violenţă au fost produse de animale sălbatice aflate în zonă. În mod cert se va stabili la autopsie care au fost elementele de violenţă care au dus la moartea victimei. S-a făcut examinarea sumară a cadavrului”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate