Măsurile de restricție au produs o revoltă uriașă. Prezentul României, în pericol

Ședința de marți seară de la PNL ar fi fost una cu scântei și amenințări.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Măsurile de restricție au produs o revoltă uriașă. România, în pericol


In articol:

Rareș Bogdan și Florin Roman și-ar fi exprimat nemulțumirile față de situația în care-i pune liderul partidului, premierul Ludovic Orban, de a afla de la TV măsurile luate în pandemia de COVID-19.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan ar fi spus că nu mai vrea să fie comunicator al partidului, atât timp cât află de la TV ce se decide în Guvern. El ar fi lansat și un avertisment, conform adevarul.ro: ”Miniştrilor le spun doar atât: să îşi bage minţile în cap, să comunice cu partidul şi să nu facă pe nebunii, pentru că altfel voi ieşi public şi îi voi spulbera”.

Liberalii se cred măcelăriți

”Suntem măcelăriţi” ar fi spus și deputatul Florin Roman, conform sursei citate. El s-a plâns că există bariere între ceea ce este decis la nivel de Guvern şi ceea ce ar trebui să transmită liberalii în intervenţiile din presă.

Liberalii s-ar fi arătat nemulțumiți și de situația PNL - ALDE. În timp ce Călin Popescu Tăriceanu atacă PNL, oamenii lui sunt plasați în eșalonul doi al conducerii. Totodată, ei ar fi vorbit și despre prăbușirea în sondaje, la 34% încredere, și lipsa vizibilității în online, unde PSD câștigă teren.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate