Maurice, enervat la culme de atitudinea concurentelor de la Bravo, ai Stil! Celebrities: „ Foarte puțini oameni fac divertisment! Restul urlă!”

Maurice Munteanu, juratul de la Bravo, ai Stil! Celebrities a intervenit în conflictul dintre Deea Codrea și Cristina Șișcanu.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Competiția Bravo, ai Stil! Clebrities este din ce în ce mai strânsă și pentru a stârni simpatia publicului, concurentele încearcă să iasă cât mai mult în evidență.

Toate au foarte multe de demonstrat în cadrul show-ului, dar când vine vorba de atitudine concurentele au foarte multe să-și reproșeze.

În ediția de miercuri seara, a început un mic conflict între Cristina Șișcanu și Deea Codrea. 

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Live Video Bravo, ai Stil! Celebrities! - Ediția de vineri, 11 septembrie - Andreea Tonciu pleacă din competiție! Vezi emisiunea Online

Deea Codrea și Cristina Șișcanu, ceartă la cuțite la Bravo, ai Stil! Clebrities 

Cristina Șișcanu a nominalizat-o pe Deea la eliminare în ediția de sâmbătă, fapt care nu i s-a părut corect Alexandrei Ungureanu. În culise Cristina Șișcanu a explicat că i se pare că Deea nu are viață atunci când prezintă ținutele, acesta fiind motivul nominalizării. De aici până la scandal nu a fost decât un pas. Cristina Șișcanu a explicat ce ar trebuie să facă o persoană la tv pentru a ajunge la inimile publicului, fapt care l-a amuzat teribil pe Maurice. 

Citeste si: Sambata, de la 22:30, celebritatile de la “Bravo, ai stil! Celebrities” dau viata personajelor din filme celebre

„Mie cel mai mult îmi place când încercați să vă convingeți una pe cealaltă de anumite lucruri și fenomene. Cum ar fi fenomenul media, de exemplu. Sau cum vă spuneți una celeilate ce trebuie să faci când apari la televizor, pentru că voi plecați toate de la premisa că sunteți Valeria Marini. Și atunci e un pic amuzant să vezi ce înțeleg cetățenii prin divertisment. Linia asta e foarte fină, Cristina. Limita dintre divertisment și alte situații e foarte fină. Foarte puțini oameni fac divertisment, să știi. Restul doar urlă. E o diferenă foarte mare între a te hămăi pe niște scene și a face divertisment”, a spus Maurice Munteanu la Bravo, ai Stil! Clebrities, după ce a asistat la cearta dintre concurente. 

Citeste si: Andreea Tonciu isi face bagajele si paraseste emisiunea! Ce se intampla ASTAZI, 11 septembrie, intr-o noua editie ''Bravo, ai stil Celebrities'', de la 23:00, pe Kanal D

În plus, Maurice a făcut referire în culise și la replicile pe care le folosesc adesea Andreea Tonciu și Oana Radu, spunând că acesta nu i se pare neapărat un comportament demn de televiziune. Juratul de la Bravo, ai Stil! Celebrities a mai spus și că unele dintre concurente au impresia că au inventat divertismentul. 

Galerie foto 
Citește și:

Andra enervată la culme de Cătălin Măruță, în direct: ”Tu ești Vulpița?”

Adela Popescu, metoda neobișnuită la care a apelat pentru a își mări sânii!

Scandalul anului! Bianca Drăgușanu, înșeșlată din nou de Alex Bodi. De data aceasta cu o cântăreață super celebră de la noi

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital! Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului: „Mai aveam puțin și...”

Care este starea de sănătatea a lui Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies