Vedete

Maurice Munteanu: “Ai făcut o varză!” În această seară, la ”Bravo, ai stil!”, de la ora 23:00, la Kanal D

În ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Maurice Munteanu este supărat nevoie mare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Una dintre concurentele emisiunii ”Bravo, ai stil!” îl dezamăgește profund pe juratul Maurice Munteanu, atunci când tânăra le propune vestimentația din aceasta seară. Maurice nu iartă nimic și ”dă de pământ” cu încercarea de styling a concurentei.

“Nici măcar nu este prea mult sau prea puțin pentru că, din păcate, tu ai făcut o varză, din punct de vedere stilistic. Poartă pantofii aceia cu anumite piese de inspirație minimalistă! În niciun caz cu ciorapii sau rochia asta (…) Ți-ai mai pus și o brățară fină”, spune, dezamagit, Maurice.

Citeste si: Nervos, Maurice Munteanu părăsește platoul “Bravo, ai stil!”. Ce concurentă l-a scos din minți?

Citeste si: Situație fără precedent în gala “Bravo, ai stil!”: Alexandra și Valeria, salvate de public, rămân în competiție

Citeste si: Criză de gelozie la Puterea Dragostei! Raluca a izbucnit: „Să nu îi mai facă atâtea complimente”

Cine e concurenta care a dat ”cu stilul de pământ” și ce au avut de comentat și ceilalți jurați veți putea afla urmărind ediția din această seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

Galerie foto