Maurice Munteanu, anunțul care le-a bulversat pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Până și Ilinca Vandici a rămas uimită

Maurice Munteanu, decizie fără precedent în ediția de vineri seară de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurentele au amuțit!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Maurice Munteanu vrea să fie drastic atunci când vine vorba despre ținutele concurentelor de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!”. Este pentru prima dată când juratul competiției face un anunț de acest fel la ”Bravo, ai stil! Celebrities!”.

Citeste si: Mădălina Pamfile rupe tăcerea, după ce a fost absentă în ediția de joi a „Bravo, ai stil! Celebrieties”: „Se pot întâmpla foarte multe lucruri”

Maurice Munteanu a ținut să intervină, la începutul ediției din aceasta seara a competiției, imediat după defilarea concurentelor. Ilinca l-a întrebat daca nu cumva a pățit ceva de a făcut astfel de remarci, pentru că Maurice nu a mai spus astfel de lucruri în emisiune. Este clar că juratul vrea să ”taie în carne vie” și să puncteze ținutele ”la sânge”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Raluca Dumitru susține că nu i-a dat dreptate Nicoletei Dragne, în discuția aprinsă cu Mădălina Pamfile: ”Nu înseamnă că am trecut în tabăra lor”

”Bravo, ai stil! Celebrities”

”Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură Video]

Decizia luată de Maurice Munteanu

Maurice Munteanu: "Având în vedere că au trecut destul de multe luni din aceasta competiție și având în vedere că până acum, noi tot spuneam chestii de genul asta nu prea îmi place, dar ai avut un moment frumos, nu prea îmi place, dar mama ta e

la fel de drăguță că tine, nu prea îmi place, dar ochii tai, vocea ta, talentul tău...nu stiu ce...cel puțin, în ceea ce mă privește n-o să se mai întâmple. Mă voi uita la chestiuni elementare de tipul daca se potrivește ținută cu coafura sau pantofii cu geanta. Încep de azi pentru că acestea sunt niste ABC-uri. Daca noi nu știm să potrivim pantofii cu geanta sau colierul cu geanta.

Nu mi se mai pare fair, vreau să se înțeleagă că este o competiție despre stil și vreau să se înțeleagă că la aceasta emisiune se presupune că facem performanta în styling. Nu că plecam de acasă și ne punem o rochiță pe noi sau ne punem ceva ce ne vine așa simpaticut. Nu mă interesează simpaticutul, mă interesează persoanele care fac performanta în styling.

Poate să facă bine, nu poate să facă, iarăși bine," a fost concluzia fashion editorului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies