Maurice Munteanu, impresionat de o concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”La ea nu simt ascunzișurile astea penibile”

Placut impresionati sau, dimpotriva, dezamagiti de evolutia unor concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cu fiecare editie a emisiunii, juratii nu au cum sa se plictiseasca.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Fie ca analizeaza tinutele sau pun in discutie comportamente, discuta intre ei, in culise, sau schimba replici cu aspirantele la marele premiu, acestia pot fi in orice moment surprinsi de natura umana.

Maurice Munteanu i-a creionat, in culise, un portret magulitor uneia dintre concurente.

Citeste si: Cristina Șișcanu, scandal cu Maurice Munteanu la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” Ce acuzații și-au aruncat cei doi 

”A intrat in competitia asta cu fruntea sus, cu un gen de umor foarte ok. E o fata cu mult bun-simt. (....) Are o transparenta, la ea nu simt ascunzisurile astea penibile, nu simt strategiile”, a adaugat Maurice Munteanu.

In acelasi timp, la antipodul acestei bunei impresii, s-a situat alta concurenta, Maurice Munteanu  declarandu-se foarte dezamagit de atitudinea ei.

„M-a deranjat foarte tare faptul ca atunci cand ii spuneam ce cred despre tinuta ei, o vedeam undeva, in fundal, gesticuland.(...) N-am intrat prea in detalii cu fetele, dar li se pare prea mult ca au revolutionat nefacand nimic”, a spus Maurice Munteanu.

Citeste si: Cristina Siscanu si Deea Codrea, schimb de replici acide! "Stii cand vrei sa faci bine si ti-o iei?" Afla de la ce anume va pleca totul, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", de la ora 22:00, la Kanal D!

fara descriere

Citeste si: Gina Chirilă, cea mai sexy graviduță! Soția lui Bogdan Vlădău e aproape în 7 luni și a luat doar 3,5 kg! Prima imagine cu burtica

Cine l-a impresionat, dar si cine l-a dezamagit profund pe Maurice Munteanu, precum si cum se vor descurca tinerele concurente in fata juratilor, aflati urmarind in aceasta seara, de la 23:00, o noua editie a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate