Maurice nu iartă nimic: “Nu ai nicio legătură cu moda!” În această seară, de la ora 22:00, la Gala “Bravo, ai stil!”

O nouă Gală “Bravo, ai stil!” începe astăzi de la ora 22:00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Finala competiției se apropie cu pași repezi, iar cele 5 concurente rămase în competiția stilului sunt pregătite pentru bătălia cea mare și luptă cu îndârjire să demonstreze că sunt cele mai bune și că fiecare dintre ele merită titlul suprem. Concurentele depun eforturi uriașe pentru a le dovedi juraților și telespectatorilor că merită marele premiu pus în joc, iar jurații “taie în carne vie” atunci când tinerele dau greș.

fara descriere

Gala din această seară, cu tematica “Anii ’20 vs. Rock’n Roll” o pune în dificultate pe concurenta Nadina care, deși consideră că este “în temă”, atât cu ținuta cât și cu momentul artistic, are parte de reacții vehemente din partea juriului competiției

fara descriere

“Tu nu știi să asortezi o sandaleta cu o poșetă (…) Eu am spus în cinci sezoane, că tema asta (anii ’20 – n.r.) a mai fost, că ceea ce nu mi-aș dori să văd este ceea ce ai făcut tu azi. Pene, bolero din pene, șal din pene, franjuri… și o mărgică. (…) N-ai făcut nimic. Nu ai nicio legătură cu moda!”, este de părere juratul Maurice Munteanu.

fara descriere

Și contracandidatele Nadinei au reacționat dur în ceea ce-o privește pe colega lor, iar cum s-a terminat totul aflăm în această seară, de la ora 22:00.

Citeste si: Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!”

Citeste si: Maurice Munteanu dă de pământ cu ţinutele concurentelor ”Bravo, ai stil!”! VIDEO

Citeste si: Bianca și Corina, replici tăioase chiar sub ochii juraților “Bravo, ai stil!”

Gala de astăzi va fi una presărată cu surprize pentru concurente, iar la finalul competiției, Ilinca Vandici face un anunț important: 

“Finala se apropie și se întâmplă lucruri care vin să vă ajute sau, dimpotrivă, să vă încurce (…) Una dintre cele două concurente care ocupă primul loc în clasamentul juraților va ocupa fotoliul roșu, adică va fi protejată în Gala viitoare”.

fara descriere

Care dintre concurente va fi protejată în Gala săptămânii viitoare și care dintre cele cinci tinere au impresionat cel mai tare jurații, aflați în această seară, de la ora 22:00, la Gala “Bravo, ai stil!”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate