Meciul Dinamo - Craiova a fost întrerupt! Antrenorul de la Dinamo, luat de urgență cu ambulanța

Meciul dintre Dinamo și Craiova a fost întrerupt. Antrenorul a fost dus de urgență în ambulanță.

Distribuie pe:

Autor: A.V., Lia Popescu

fara descriere

"A fost la un pas de o mare tragedie. Atata ura nu am văzut în viata mea, nu am crezut ca poate exista. Nu ar trebui sa mai vorbim de fotbal acum! Am văzut oameni desfigurati de ura, și la Constanța, și la București. Pana la urma, fotbalul este un sport, trebuie ca suporterii sa înțeleagă, nu sa pună atâta presiune. Nu pot sa înțeleg ce se întâmplă. Va spun ca important este sa se facă bine Eugen. M-am speriat atât de tare, mai ales cand doctorița de la stadion era și ea îngrijorată ca îl pierdem. În momentul în care am văzut ca pornește aparatul acela de măsurat partea cardiaca, am realizat ca Neagoe și-a revenit. Sa îl ajute Dumnezeu sa se facă bine ", a spus Florin Prunea, șeful clubului Dinamo la DigiSport după meci.

fara descriere

UPDATE ora 23:18 Diagnosticul medicilor în cazul lui Neagoe este infarct ventricular minor. În acest moment i se face coronarografie. Tehnicianului i se va introduce un stent pe artera femurală. Alături de el se află familia.

UPDATE ora 22:32 Eugen Neagoe s-ar fi consumat extrem de mult înainte de meci. El ar fi fumat 3 pachete de ţigări duminică şi ar fi consumat mai mult de 4 cafele.

UPDATE ora 22:07 Veşti bune de la Spitalul de Urgenţă. Eugen Neagoe este conştient şi vorbeşte, medicii făcându-i în continuare o serie de teste. 

UPDATE ora 22:04 Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a ajuns şi el la spital, dorind să fie alături de Eugen Neagoe, care trece prin momente grele.

UPDATE ora 21.43 Partida de fotbal a fost preluată. Antrenorul Eugen Neagoe, este în drum spre spitalul Floreasca.

"Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. Cel mai probabil pare să fi fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz", a spus la tv Dragoș Stoica, unul dintre reporterii de pe Arena Naţională.

Antrenorul de la Dinamo, Eugen Neagoe, a primit imediat îngrijiri medicale. Antrenorului dinamovist i s-a făcut rău în timpul meciului cu Craiova. El ar fi făcut stop-cardiac.

”Antrenornul e urcat în ambulanță, antrenorul de la Dinamo. Nu știm ce se va întâmpla cu meciul. Am auzit ceva interesant. Galeria clubul din Craiova a strigat numele antrenorului dinamovist. Pentru Eugen Neagoe nu mai contează dacă va fi antrenor sau nu, acum contează altceva, sănătatea”, au spus comentatorii sportivi la Digisport.

”Suporterii dinamoviști nu au avut atitudinea corectă față de Eugen Neagoe. Este minutul 33 al meciului și probabil partida va fi reluată”, a continuat unul dintre comentatorii sportivi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate