Meciul zilei: Simona Gherghe vs Olivia Steer! Vedetele au păreri diferite despre vaccinare

Simona Gherghe și Olivia Steer sunt două vedete situate în tabere diferite în ceea ce privește vaccinarea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Meciul zilei: Simona Gherghe vs Olivia Steer. Cele două vedete au păreri complet diferite în ceea ce privește vaccinarea. Și dacă despre campaniile Oliviei Steer împotriva vaccinării se știe de mulți ani, Simona Gherghe a intrat recent în tabara celor care susțin imunizarea împotriva anumitor boli.

Citeste si: Meciul zilei: Adina Alberts vs Raed Arafat! Speriat de procese din partea pacienților internați cu forța! ”Încep mârșăviile”

fara descriere

Citeste si: Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Criticată pentru opiniile ei pro vaccinare, Simona Gherghe chiar i-a răspuns unei urmăritoare de pe pagina ei de socializare: ”Mă bucur că ”te-am dezamăgit”! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare!”, a mai spus Simona într-un clip de pe Instagram.

fara descriere

Simona Gherghe e pro-vaccinare: ”Cred în medici și în evoluția medicinei”

Simona Gherghe: ”Am vorbit, zilele trecute, despre vaccinare și mi-am atras pe pagină o multime de antivaxeri. Mă așteptam, pentru că știam că sunt reactivi și agresivi. Nu-i nimic, eu îmi asum opinia provaccinare! Argumentat și documentat. Cred în medici și în evoluția medicinei și în toate armele pe care le avem împotriva unor boli extrem de grave”.

Simona Gherghe a anunțat la finalul anului trecut că toată familia ei s-a vaccinat antigripal. Acum, toți au făcut un alt vaccin, cel pneumococic, despre care mulți specialiști cred că protejează și împotriva noului coronavirus.

Citeste si: Simona Gherghe, despre izolarea la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus ”Singurul lucru care mă sperie…” Cum s-a pozat vedeta

fara descriere

Olivia Steer e anti-vaccinare: ”De ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze”

Olivia Steer, cunoscută drept o militantă anti-vaccinare, a lansat recent o ipoteză halucinantă conform căreia vaccinul antigripal ar putea cauza infectarea cu coronavirus. ”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Citeste si: Olivia Steer iese la atac: ”E un genocid”! Vedeta reacționează dur la măsurile anti-COVID-19 luate de autorități!

Olivia Steer a făcut aceste afirmații după ce Ludovic Orban a declarat că este de accord cu vaccinarea obligatorie, iar ministrul Sănătătții a precizat că pregătește achiziționarea dozelor de vaccine antigripal pentru la toamnă, pentru ca să preîntâmpine o epidemie de gripă, în condițiile în care am putea avea ”valul doi” în ceea ce privește noul coronavirus.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate