Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată! Cum a dat vestea: "Un prichindel!"

Meda de la Puterea Dragostei a anunțat că este însărcinată! Cum le-a spus internauților?

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Meda a pășit în casa Puterea Dragostei și încă de la început privirea s-a fixat asupra lui Nicos. Cei doi au decis să părăsească emisiunea și să își continue povestea de dragoste în România. 

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, anunța că îndrăgostiții și-au exprimat dorința de a pleca acasă. 

„Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Citeste si: Nicos de la Puterea dragostei a plăcut-o pe Mariana? Abia acum s-a aflat: „Mereu am spus că...”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire.

În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”,  este mesajul care se afla în Cutia Pandorei, pe care prezentatoarea Cristina Mihaela l-a citit în fața concurneților.

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată

Lucrurile s-au complicat în România, iar, în urmă cu doar câteva zile, Nicos anunța că nu mai vrea să aibă vreo legătură cu iubita lui.

Însă, ceea ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că Meda a postat un test de sarcină pozitiv pe contul său de socializare.
Acest lucru înseamnă că frumoasa blondină așteaptă un bebeluș. Alături de fotografia postată, Meda a mai scris: "Exact! Ați ghicit! Un prichindel!".

Citeste si: Puterea dragostei 1 iunie! Un nou băiat pășește în casă. Concurentul a pus deja ochii pe o fată: "Ne urmăream reciproc..."

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată
Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Până la momentul actual, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dat vreun alt detaliu despre sarcină.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată Andreea Ardelean de la Puterea Dragostei după operația suferită. A urmat exemplul Andrei Volos: ”M-am învinețit...am avut și alte complicații”

Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei și-au spus ADIO! Au plecat împreună din emisiune, iar la scurt timp s-au despărțit

Nicos de la Puterea dragostei a plăcut-o pe Mariana? Abia acum s-a aflat: „Mereu am spus că...”

Horoscop Zilnic Duminică 24 Octombrie 2021: Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume, Peștii vor rezolva anumite probleme din trecut

Frații Dedeman au dat marea lovitură! Anunț de ultimă oră despre super compania românească

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies