Medic român din Milano: „Guvernele din România au pe conștiință mii de decese”

Un medic din Milano critică dur autoritățile din Italia și din românia, în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Angela Câmpean este medic român și se află în Lombardia, Italia. lucrează de 8 ani într-un spital din Milano și este îngrozită de ce vede în jurul ei. A criticat dur autoritățile, despre care spune că nu au luat măsuri drastice încă de când au apărut primele cazuri, acesta fiind motivul pentru care au ajuns să fie una dintre țările din Europa cu cel mai mare număr de infectări cu coronavirus.

„Când au apărut primele cazuri, autorităţile italiene nu au luat măsuri, deşi se ştia că foarte mulţi turişti chinezi sunt în Italia. Şi au continuat să nege posibilitatea unei epidemii chiar şi atunci când au apărut primele cazuri. Au susţinut că situaţia este sub control, dar s-a văzut unde s-a ajuns. Plus că au luat măsurile gradual, deşi aveau în faţa experienţa Chinei”, susţine medicul român, conform Adevărul.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Delia nu își pierde simțul umorului nici în carantină. Cântăreața i-a făcut pe internauți să râdă cu lacrimi. Ce a putut să posteze

Medicul român din Milano a  criticat și autoritățile din România

„Spitalele noastre sunt la pământ. Sunt puţine, fără dotări, iar medicii sunt speriaţi şi demoralizaţi fiindcă au fost abandonaţi şi li se cere să trateze pacienţi fără a fi protejaţi. N-au nici măcar măşti unii dintre ei, e strigător la cer. La noi s-au construit doar baruri şi biserici. Acum culegem roadele faptului că în 30 de ani am făcut doar crâşme şi biserici. Asta e realitatea, de ce să ne ascundem? Când te doare în cot de sănătate, nu poţi să te vaiţi apoi când vine o catastrofă din asta şi să spui că nu ai nicio vină. Toate guvernele din România, dar absolut toate, au pe conştiinţă mii de decese, nu le-a păsat de bolnavi. Că nu e vorba doar de Covid-19”, a adăugat medicul, conform sursei mai sus citate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mariana de la Puterea dragostei, declarații controversate despre Jador: "Are coronavirus"

Sport în casă, în timpul izolării. Antrenorii de fitness s-au adaptat: antrenamente 1 la 1 prin apeluri video

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Ajutor pentru Matei Balș. Sectorul 4 se implică în lupta cu virusul COVID-19

Și-au bătut joc de sacrificiul medicilor. COVID-19 nu-i sperie. Închisoarea, da

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies