Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”

Adrian Streinu-Cercel a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că studiile specialiștilor arată ca pandemia de coronavirus va lua sfârșit pe 20 august.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul

Adrian-Streinu Cercel susține că un studiu făcut de Universitatea din Singapore a făcut public un studiu despre când se va termina pandemia de COVID-19. Potrivit specialiștilor care au contribuit la acest studiu, în România, pandemia va lua sfârșit pe 20 august.

Medicul a spus că, din punctul lui de vedere, acest studiu este eronat.

Citeste si: Lovitură de teatru! Cristi Borcea vrea să i se înapoieze pastilele de Xanax care i s-au confiscat la pușcărie! Deși e izolat la domiciliu, Borcea a contestat decizia judecătorilor!

Citeste si: Acum doi ani cheltuiau cât pentru un apartament pe șampanie, acum beau bere ”la varice” dacă nu îi prinde Poliția! 1 Mai de groază pentru vedete

Citeste si: Asistenta medicala din Botosani, dosar penal dupa ce a infectat intentionat cu coronavirus mai multe persoane

„Organizația Mondială a Sănătății nu-și permite să dea astfel de date. Ar fi o eroare majoră să dea astfel de date. De ce? Vine un document și spune 20 august... problema e ce să o facă lumea când o să audă astfel de lucruri? O să se bucure și o să-și cumpere bilete. Și pe urmă o să vedem că aceste lucruri nu se pot pune în practică", a adăugat Streinu-Cercel.

Traian Băsescu, adevărul despre demiterea lui Adrian-Streinu Cercel: „El cerea o politică contrară...”

Profesorul Adrian-Streinu Cercel a atras criticile multor oameni, în special lideri politici importanți.

Planul lui Streinu Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani a fost aspru criticat de către cetățeni și liderii politici, inclusiv premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, fostul președinte Traian Băsescu are o părere contrară. El susține că medicul a cerut o testate în masă a populației, la care Guvernul s-a opus.

„Trebuia înlăturat pentru că el cerea o politică contrară celor care conduc ţara în momentul de faţă. Cu cât ştim de mai puţini bolnavi, că mor la casa lor, treaba lor ce fac, dar nu îi avem în evidenţă să ne strice bilanţul”, a adăugat Băsescu. (Citeste si: Profesorul care a inventat vaccinul împotriva cancerului de col uterin dă o veste năucitoare: “Nu se poate face un vaccin împotriva Codiv-19!”)

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate