Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, despre coronavirus: ”Este război de redobândire a unor teritorii”

Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, este, la fel ca și mulți alții, deranjat la maximum de inflația de știri din categoria fake-news care privesc epidemia de coronavirus.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Din acest motiv, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, medicul Virgil Musta a analizat puțin situația și a explicat de ce apar și cui folosesc aceste știri din categoria fake-news.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, despre COVID-19 și tratamentul bolii care face ravagii! Doctorul din Timișoara răspunde și la întrebarea ”De ce mor oamenii din cauza noului coronavirus?”

Citeste si: Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, avertisment teribil despre epidemia de coronavirus! ”Vom avea epidemie până în 2021”

Citeste si: Interviu marca STIRILEKANAD.ro cu medicul care îi vindecă la Timișoara pe romanii bolnavi de coronavirus! Ce spune despre cei care nu stau acasă! Virgil Musta: ”Se autocondamnă la moarte”

”În ultimii ani este dus un război informatic al fake-news-urilor care creează panică și se știe că în panică greșești. Societatea care intră în panică și nu acționează bine și își pierde încrederea în conducători este foarte labilă, este foarte ușor de cucerit, este foarte ușor de manipulat și probabil că acestea sunt interesele.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: omul care a compus pentru Celine Dion și Bonnie Tyler a murit – FOTO, VIDEO- bzi.ro

Sunt interese, e un război la nivel global.

Vedeți în câte zone se duce acest război, în unele direct, cu armament, în altel războiul este informațional. Este război economic, este război de redobândire a unor teritorii, dar în alte forme, nu războiul clasic, cel în care ne împușcăm unii pe alții”, spune medicul Virgil Musta.

Mai mult decât atât, decizia unui grup de avocați din USA care au dat în judecată China din cauza COVID-19 i se pare ușor absurdă.

”Nu cred că există vreo țară nebună care să își omoare proprii membri ca să dea drumul unui virus care să îi omoare și pe alții. E ilogică această teorie. Se și știe și istoria dovedește acest lucru că, periodic, în lume, apar agenți patogeni noi pentru care populația nu este pregătită din punctul de vedere al imunității. Atunci, dacă acești agenți patogeni sunt agresivi, ei creează aceste mari probleme.
Așa s-a întâmplat cu gripa, cu Ebola, așa se întâmplă cu o serie de alte boli, care până când organismul își creează imunitatea sau până să apară vaccinul sau antidotul provoacă un dezechilibru. Sunt teorii conspiraționale care nu își au locul”
, a conchis Virgil Musta.

 

Virgil Musta, sfaturi simple contra coronavirus!

Doctorul Virgil Musta spune că mâinile trebuie să se bucure de o atenție specială. ”O cale importantă de transmitere sunt mâinile. Mâinile murdare, contaminate. Noi, când tușim, când eliminăm acest virus, el se depune pe suprafețe. Punem mâna și, automat, ne-am contaminat. Putem să ne contaminăm de pe sol, de pe masă, de pe obiecte... Această transmitere se face prin mâna noastră, mână pe care o ducem la gură, la nas, la ochi. Trebuie să desfacem acest lanț și acel obicei pe care îl avem să ducem mâna la nas trebuie să îl controlăm. Și nu e simplu...

Când mergem acasă, pentru că s-ar putea să ne contaminăm tălpile de la virusul de pe sol, primul lucru e să ne descălțăm. Avem acel preș cu clor, ne ștergem  bine talpa de la pantofi, ne descălțăm și fără să atingem nimic în casă mergem și se spălăm pe mâini.

 

După ce ne-am spălat pe mâini, practic am igienizat mâna, ne scoatem hainele, într-un loc anume, pe care îl considerăm posibil  loccontaminat și unde le lăsam 24 de ore, la aerisit. Dacă avem posibilitatea să punem o lampă de ultraviolete, dacă avem posibilitatea să le spălăm, le spălăm. Mergem din nou să ne spălăm pe mâini, după care ne îmbrăcăm cu hainele de casă. NU trebuie să umblăm cu aceleași haine în casă ca și afară, să nu umblăm cu aceeași pantofi în casă ca și afară. Și să ne spălăm cât mai des pe mâini... Toală lumea este speriată că nu există dezinfectanți! Da, dezinfectantul ajută, dar apa și săpunul sunt cele mai bune și îl are oricine. Și, foarte important, dacă nu punem mâna la gură, la nas sau la ochi, nu ne contaminăm. Aceste gesturi trebuie să învățăm să le controlăm și atunci avem o șansă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Virgil Musta.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

În ce oraș din România s-ar putea redeschide restaurantele la interior și sălile de fitness?! Incidența cazurilor a scăzut considerabil

Se dă startul noilor programe Rabla Clasic 2021 şi Rabla Plus 2021. Care sunt condițiile pentru înscriere

Ioana Mihăilă a depus jurământul și este noul ministru al Sănătății! Ce i-a transmis Klaus Iohannis : „Preluați un minister foarte complicat”

Iulia Albu spune ce crede despre Loredana Groza și Delia

Pericol uriaș lângă România. Ucraina se pregătește de război. Armata e pe poziții

CUTREMUR ÎN MEDIA! Cătălin Măruță a semnat cu Kanal D!? Pentru ce emisiune: este șoc total la Pro Tv

Fără mască în România! Curând! Anunţ senzaţional, de ultimă oră

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies