"Medicul" italian făcea figurație la televiziune pentru emisiunea ”Ciao Darwin”! Cu 12 ani în urmă, Matteo Politi avea părul lung și visa să ajungă vedetă

Matteo Politi, italianul care opera ilegal în România, a făcut figurație la cel mai popular show de televiziune din Italia, înainte să se apuce de ”medicină”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Matteo Politi, italianul care a păcălit mai multe clinici private din România și a operat fără autorizație, avea cu totul alte ambiții cu 12 ani în urmă. Înainte să apuce să practice medicina ilegal, el a apărut la cea mai populară emisiune de televiziune din istroia televiziunii în Italia. ”Ciao Darwin”, show-ul a rulat la Canale 5 timp de aproape 16 ani este cunoscut și publicului din România cu Dan Negru în postura de prezentator.

fara descriere

Publicația italiană L’Arena, Il Giornale di Verona, a publicat o fotografie cu pretinsul medic realizată în 2007, în platourile emisiunii ”Ciao Darwin”. Matteo Politi era la acea vreme doar un adolescent, avea părul lung și un sacou elegant pe el. Imaginea a fost publicată de jurnaliști în contextul scandalului provocat de Politi în 2010, atunci când ”a clonat” identitatea unui medic real din Italia și a început să ofere consultații.

fara descriere

Citeste si: Declarații halucinante! Viorica de la Clejani vrea să se opereze la "medicul cu 8 clase": "Direct la el mă duc! Lasă, că are talent. Omul are experiență"

Citeste si: O fostă pacientă a lui Matteo Politi face dezvăluiri. Medicul escroc a mutilat-o: Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător"

Citeste si: Matteo Politi a mutilat mai multe femei în blocul operator, dar susține că este total nevinovat! Medicul fals este urmărit de poliție de două luni

Roxana Ionescu era ”Mama Natură” în varianta românească a show-ului

fara descriere

Nu se știe exact care a fost rolul lui Polini în emisiunea respectivă, însă cel mai probabil acesta era un simplu figurant. În formatul original, existau două echipe de câte 50 de persoane alese din rândul spectatorilor din studio, care se întreceau pe diverse teme. Consursul era împănat cu momente de divertisment, piese muzicale și fete pe jumătate dezbrăcate. ”Ciao Darwin” este emisiunea care a făcut-o celebră pe Roxana Ionescu, în rol de ”Mama Natură”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate