Medicul Virgil Musta a facut anunțul pe care îl așteptau toți românii. Se va întampla peste două săptămâni: „Vom avea o...”

Medicul Virgil Musta a făcut anunțul pe care îl așteptau toți românii. Ce se va întâmpla mai exact peste două săptămâni?

Medicul Virgil Musta a facut anunțul pe care îl așteptau toți românii. Se va întampla peste două săptămâni: „Vom avea o...”
Autor: A.R.

In articol:

Medicul Virgil Musta a facut anunțul pe care îl așteptau toți românii. Se va întampla peste două săptămâni: „Vom avea o...”
Medicul Virgil Musta a facut anunțul pe care îl așteptau toți românii. Se va întampla peste două săptămâni: „Vom avea o...”

Se pare că doctorul are o atitudine pozitivă în legătură cu perioada care urmează. Dacă măsurile luate vor fi eficiente, numărul cazurilor de coronavirus va scădea în următoarele două săptămâni.

Citeste si: Un polițist din Buzău îi reclamă pe șefii lui, după ce anunțat că o fată este răpită și abuzată: „Mă suni pentru o c****?”

Citeste si: Lavinia Pârva a eșuat în afaceri după ce a născut și după ce a venit pandemia de coronavirus! Soția lui Ștefan Bănică Jr a închis școala de dans și muzică pentru copii!

Citeste si: Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’- kanald.ro

Citeste si: Așa arată dezastrul. Ce a mai rămas după incendiul care a dus la moartea a peste 100 de persoane care participau la o nuntă| FOTO și VIDEO- stirileprotv.ro

Citeste si: Imaginea care circulă pe internet cu paturi goale în Spitalul Colentina! Cât de gravă este situația la momentul actual

Medicul Virgil Musta, atitudine pozitivă pentru următoarele două săptămâni

Medicul Virgil Musta a declarat faptul că măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus trebuiau luate mai devreme, înainte ca numărul de cazuri să o ia pe panta ascendentă.

"Numărul de pacienți internați la Terapie Intensivă rămâne mare. Există o proporție între numărul de pacienți critici și numărul de decese. Statistica este la fel peste tot în lume și nu înșeală", a comentat dr. Virgil Musta, la Digi24.

În plus, medicul declară faptul că trebuie luate „măsuri foarte rapide, stricte și riguroase" și mai adaugă faptul că, de fapt, măsurile ar fi trebuit luate mai din timp.

„Ideal era ca măsurile să fi fost luate mai devreme, înainte ca epidemia să revină cu atâta putere. Dacă luăm măsuri bune, cam în două săptămâni vom avea o reducere a cazurilor", a mai adăugat dr. Virgil Musta.

De asemenea,  Virgil Musta este de părere că măsurile trebuie luate individual, în funcție de zonele infectate.

„Este mai responsabil să facem măsuri individuale în anumite zone, decât să creăm reguli generale, care în anumite zone să nu fie necesasre și să perturbe activitatea", a mai precizat Virgil Musta.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Șoc în prima gală a sezonului 3. Mihai este primul eliminat din casa Puterea dragostei

Surpiză la Puterea dragostei! Ei au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție

Așa arată dezastrul. Ce a mai rămas după incendiul care a dus la moartea a peste 100 de persoane care participau la o nuntă | FOTO și VIDEO

Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’

EXCLUSIV - Aderarea României la Spațiul Schengen - Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025” - De ce se opune, de fapt, Austria?

„Astăzi s-a declanșat o avalanșă!” Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a refăcut viața sentimentală

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit după un mariaj de 7 ani. Bruneta a confirmat divorțul: "Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies