Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarmă pentru toți românii! "Am motivele mele, bazate pe ce am trăit în ultima perioadă..."

Medicul Virgil Musta îi încurajează pe români să rămână în case chiar și după data de 15 mai.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
Reputatul medic Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a tras un semnal de alarmă în rândul cetățenilor.
Medicul care a reușit să vindece peste 400 de persoane infectate cu noul coronavirus a vorbit despre ce urmează să se întâmple după data de 15 mai.

Citeste si: De ce e important sa te speli pe dinti in timpul pandemiei de coronavirus - Declaratiile lui Alexandru Rafila

 

„Marea responsabilizare şi nu marea relaxare! Poate că unora li se pare că insist prea mult pe această idee de a continua să rămânem şi după 15 mai foarte atenţi şi să păstrăm la nivel personal şi familial majoritatea măsurilor de prevenţie şi precauţie cu care deja ne-am obişnuit. Dar am motivele mele, bazate pe ceea ce am trăit intens în această perioadă şi tocmai de aceea încerc să explic şi celor care, din fericire pentru ei, nu au ajuns să simtă pe pielea lor decât frustrarea izolării, nu şi boala. Ştiu că aceste două luni de zile au reprezentat o perioadă grea, în care pentru mulţi s-au acumulat multe frustrări, din diverse motive întemeiate.

Citeste si: Orban: „Am luat decizia de a convoca CNSU pentru a decreta starea de alertă începând de vineri de la ora zero”

 

Dar mai ştiu foarte bine şi că destui oameni au suferit în spitale (unii încă mai suferă) din cauza acestui virus. Este o realitate pe care eu am trăit-o direct. Am încercat împreună cu colegii mei să găsim în permanenţă soluţii astfel încât să reuşim să le alinăm suferinţa şi să facem tot posibilul să-i vindecăm cât mai repede”, a scris Virgil Musta pe contul său de Facebook.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate