Meghan Markle i-a emoționat pe toți! Ce detaliu au observat internauții, în spatele ei, în timpul unui interviu?

Meghan Markle oferea un interviu important pentru documentarul legat de călătoria lor din jurul Africii, însă camerele de luat vederi au surprins un moment plin de duioșie, fix în spatele ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Meghan Markle oferea un interviu important legat de călătoria în Africa, dar camerele de vedere au surprins momente cu adevărat inedite, chiar când nu se aștepta nimeni. 

Momentul de intimitate dintre Prințul Harry și Archie care a înduioșat internauții! Totul a fost surprins de camerele de vedere în timp ce Meghan oferea un interviu important

În timp ce Meghan vorbea cu emoție despre femeile puternice pe care le-a întâlnit în călătoria din Africa, în spatele ei, Prințul Harry avea un moment plin de duioșie cu fiul lor, Archie.

Prințul Harry îl legăna pe Archie la piept și încerca să îl adoarmă, plimbându-se de colo-colo cu pași mărunți, semn că micul prinț era puțin agitat. Ducele de Sussex s-a refugiat într-o altă cameră, unde credea că nu este văzut de nimeni, însă imaginile intime s-au reflectat în geamurile din spatele Ducesei, informează Daily Mail

fara descriere

Fanii Casei Regale Britanice nu au trecut cu vederea momentele pline de duioșie dintre Prințul Harry și fiul său Archie și și-au exprimat bucuria în comentarii. 

Citeste si: Meghan Markle rupe tăcerea: „Nu sunt OK! Prietenii mi-au spus să nu mă căsătoresc cu Harry pentru că viața mea va fi distrusă”

Citeste si: Inna, vacanță de vis cu iubitul ei. Unde au plecat cei doi și cum s-au dat de gol că sunt împreună

Citeste si: O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”

Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare și fanii Ducesei și Ducelui de Sussex au rămas impresionați de imaginile pline de tandrețe.
„Meghan Markle spune ceva important, dar eu nu-mi pot lua ochii de la cei doi din colțul stâng... Harry și Archie.”, „În timp ce meg dădea un interviu, l-am putut vedea pe Harry în timp ce îl adormea pe Archie în spate. Doamne, inima mea.”, „Harry îl adoarme pe Archie, este atâr de drăguț. Ești așa norocos, frate.”, au fost câteva dintre comentariile internauților. 

fara descriere

Ducele și Ducesa de Sussex au fost de curând într-o călătorie în jurul Africii, unde l-au luat și pe Archie. Meghan și Prințul Harry vor face un documentar intitulat „O călătorie în Africa”, legat de experiența lor în jurul continentului african. Documentarul este regizat de Tom Bradby și va fi difuzat pe ITV.

În interviul acordat pentru Tom Bradby, Meghan a spus că încearcă să adopte stilul emoțional al britanicilor, însă ea crede că dacă îți ascunzi sentimenele nu poți provoca altceva decât o tragedie. În primul interviu de după naștere, Meghan a recunoscut că fost sensibilă pe perioada sarcinii cu Archie.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate