Meghan Markle, lăsată "fără apărare" de monarhia britanică în faţa tabloidelor! Acuzații dure lansate de ea și de prințul Harry

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, consideră că a fost lăsată "fără apărare" de monarhia britanică şi "i-a fost interzis să se apere" atunci când, însărcinată fiind, era atacată în tabloidele britanice, potrivit documentelor judiciare citate de presa britanică.

Acuzații dure lansate de ea și de prințul Harry și Meghan Markle
Autor: M.B.

In articol:

Acuzații dure lansate de ea și de prințul Harry și Meghan Markle
Acuzații dure lansate de ea și de prințul Harry și Meghan Markle

Aceste documente au fost depuse la Înalta Curte de la Londra în cadrul procesului intentat de fosta actriţă americană în vârstă de 38 de ani împotriva Associated Newspapers, societatea care editează The Daily Mail şi versiunea duminicală Mail on Sunday, scrie BFM TV. 

Ea îi reproşează acesteia din urmă că a adus atingeri vieţii private publicând fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei Thomas Markle în august 2018. Ea acuză publicaţia că a "acţionat cu rea intenţie" modificând scrisoarea, o învinuire respinsă de Înalta Curte de la Londra în decizia parţială dată la începutul lunii mai. 

Documentele, citate de BBC şi agenţia Press Association, se referă la un interviu acordat anonim de cinci prieteni apropiaţi ai lui Meghan revistei americane People în februarie 2019, în care ei denunţau atacurile care o vizau. Un articol în care ea nu a fost implicată, asigură prietenii. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Noemi a fugit după Mihai Mitoșeru, la spital. Blondina nu a putut să îl lase singur pe fostul soț

Acuzații dure lansate de ea și de prințul Harry și Meghan Markle
Acuzații dure lansate de ea și de prințul Harry și Meghan Markle

Prietenii lui Meghan Markle, extrem de îngrijorați pentru fosta actriță 

Meghan Markle  "devenise subiectul unui număr mare de articole false şi vătămătoare în tabloidele britanice, în special în cel inculpat, care i-au cauzat un imens stres emoţional şi i-au alterat sănătatea mintală", afirmă ei.

"Prietenii ei nu au văzut-o niciodată într-o astfel de stare şi erau îngrijoraţi pe bună dreptate şi interesaţi de binele ei, mai ales că ea era însărcinată, lăsată fără apărare de instituţia monarhică şi i s-a interzis să se apere singură",

au adăugat ei. 

Documentele arată şi că mariajul lui Meghan cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, foarte mediatizat în mai 2018, a generat venituri mai mari de un miliard de lire. 

Acest caz constituie o acţiune juridică distinctă de plângerea prinţului Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul britanic, cu alte trusturi de presă pe care le acuză că au interceptat mesaje vocale private. 

În prezent, instalat în California împreună cu soţia sa, prinţul Harry a criticat de mai multe ori presiunea pusă de mass-media asupra familiei sale ce a făcut din acest lucru motivul principal al retragerii din rândul membrilor activi ai familiei regale, decizie anunţată în ianuarie şi intrată în vigoare la începutul lunii aprilie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ambasadorul SUA la Bucureşti, la recepția de Ziua Independenței: Suntem dedicaţi să susţinem relansarea economică a României

Gina Pistol și Smiley nu mai locuiesc împreună! Ce se întâmplă în relația celor doi?

Mihai Mitoșeru a ieșit din operație. Primele declarații despre starea lui: Este bandajat la ambele picioare

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Lia OLGUȚA Vasilescu, fără milă! Decizia momentului luată de primarul Craiovei

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Pacienților li s-a pregătit o lovitură crâncenă. Ce spune noua lege

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies