Mellina și Cătălin Moroșanu au sosit în România de la Survivor! Primele imagini de pe aeroport EXCLUSIV

Vedete

Mellina și Cătălin Moroșanu au sosit în România de la Survivor! Primele imagini de pe aeroport EXCLUSIV

Războinica Mellina și Faimosul Cătălin Moroșanu au ajuns în România, după experiența Survivor.

Mellina de la Războinici și Cătălin Moroșanu de la Faimoși s-au întors în România. Cei doi foști concurenți de la Survior România au aterizat în urmă cu puțin timp pe aeroportul Henri Coandă, după ce au fost eliminași. 

Mellina, primele declarații după întoarcerea de la Survivor România 

Mellina a fost așteptată de cei dragi în aeroport, inclusiv de Musty și de Maria de la Războinici, și a fost vizibil ermoționată să-i revadă după trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană.

Artista a fost nominalizată împreună cu Sorin și a fost eliminată din competiție în urmă cu aproape o săptămână. 

Deși a declarat că ar mai fi luptat pe traseele de la Survivor România dacă ar fi rămas în competiție, Mellina s-a simțit ușurată să revniă acasă, mai ales că trecea printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional. 

„Am stat patru luni aproape în Republica Dominicană și nu mai aveam răbdare să ajung.

A fost cea mai dură experiență din viața mea în care mi-am resetat niște convingeri din viața mea. Ne-am dat seama cât de binecuvântați suntem și câte lucruri minunte le avem, cum ar fi părinții, fpatul că avem un acoperiș deasupra capului. Am trăit ca niște animale și a trebuit să supraviețuim. Cel mai greu a fost să nu știu nimic despre familie, dacă sunt bine. 

Citeste si: Misterul biscuiților găsiți de Zanni la Survivor România! Un fost concurent a dat cărțile pe față: „Când intervine instinctul animalic...”

Citeste si: Ce spune Simona Hapciuc despre ce i s-a întâmplat, de fapt, la Survivor România 2021

Pentru mine călătoria se terminase și am luptat până la ultima celulă. Asta am fost eu. Mi-e greu să îmi dau cu părerea pe cine văd în finală. Lucrurile se pot schimba oricând, dar cel mai bun să câștige”, a declarat Mellina de la Războinici după ce a revenit în România de la Survivor. 

Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce a revenit de la Survivor România 

Cătălin Moroșanu s-a comportat ca un adevărat antrenor pentru echipa Faimoșilor cât a fost în competiția din Republica Dominicană. Eliminarea sportivului a venit ca un șoc pentru ambele echipe din concurs, după o accidentare la genunchi pe unul dintre trasee. 

Fostul concurent din echipa Faimoșilor a fost așteptat la aeroport de cei dragi, de soție și de Bogdan Mocanu, bunul prieten al lui Jador,  iar revederea a fost una cu adevărat emoționantă. 

„Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. 

A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plcătuă sl am avut si experinete neplăcute când trebuie să stăm în camp.

Eu sper să fi lăsat ceva acolo, s fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energa degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul pishic, familia, fetița mea, rpeitenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurt și trebuie să o trăim din plin. 

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citeste si: ”Am făcut o neînțelegere între frați”! Adevărul despre relația dintre Jador și sora lui, despre care Faimosul a spus că n-a ajutat-o să-și facă o casă! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Zanni, dezvăluire bombă despre Andreea Antonescu la Survivor România. Ce făcea Faimoasa în Dominicană. „Era o nesimțită!”

Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”, a declarat Cătălin Moroșanu, de pe aeroportul Henri Coandă, după ce a revenit de la Survivor.