Meniu de campion! Ce feluri de mâncare au câştigat concurenţii din Echipa Faimoşilor aseară?

Batalia de aseara de la “Exatlon” data intre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor s-a lasat cu infrangerea celor din urma, astfel ca cei zece concurenti vedeta au intrat in posesia premiului pentru care s-a dat batalia: mancare din belsug.

Autor: R.L.

Dupa infrangerea din editia trecuta a Faimosilor, acestia s-au mobilizat si victoria lor a fost una categorica; dupa ce au dormit intr-o baraca si sub cerul liber, in saci de dormit, Echipa Faimosilor si-a luat revansa aseara si a castigat detasat fata de rivalii lor. Bucuria s-a citit pe fetele celor zece vedete care formeaza Echipa Faimosilor, in momentul in care prezentatorul emisiunii “Exatlon” le-a prezentat meniul deloc sofisticat pe care l-au castigat.

 

 


“Nu este un restaurant de 5 stele, ati castigat 250 de pesos, asa ca aveti de ales intre trei felul de mancare: tacos, placinta cu carne de pui si mini snitele cu piure de cartofi. O salata si un suc”, le-a spus Cosmin Cernat castigatorilor.
In aceasta seara, la ora 20:00, batalia continua intre cele doua echipe, cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor, probele dure la care vor fi supusi acestia, adrenalina si tensiunea fiecarui duel fiind uriase.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies