
kanald.ro
Diverse
Meniul de nuntă ales de Simona Halep a fost extravagant și a inclus și preparate preferate ale aromânilor, precum piperchi țărgăsiti.
Simona Halep și iubitul său Toni Iuruc s-au căsătorit civil și au marcat evenimentul cu o petrecere fastuoasă la malul mării. Aproximativ 300 de invitați au fost alături de ei și au fost serviți cu preparate alese. Simona Halep s-a ocupat de organizare și a pus la punct detaliile legate de meniul de nuntă, dar și decorațiunile au fost alese cu atenție.
Invitații cuplului s-au putut bucura de un meniu savuros, ales cu atenție, potrivit gsp.ro.
Citeste si: Cum arată meniul de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc! Iată ce preparate au degustat invitații FOTO
- mix de platouri tradiționale românești (mezeluri de Covasna și brânzeturi)
- plăcinte machedonești servite cu lapte bătut
- salată de vinete servită cu ardei copți
- zacuscă de legume
- piperchi țârgăsiti din ardei grași cu roșii și brânză de oaie
- piure de năut cu muguri de pin și pătrunjel servit cu lipie
- platou de crudități
- sushi
Citeste si: Primele imagini cu Simona Halep din ziua cununiei civile. Cum arată rochia campioanei
Citeste si: A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii: Ce recomandă medicii- kanald.ro
Majoritatea invitaților la nunta Simonei Halep au fost machedoni, nu avea cum să lipsească preparatul piperchi târgâsiti.
Cum se prepară piperchi târgâsiti. De fapt, acest preparat este o tocăniță de ardei roșii cu brânză sărată și sos îngroșat cu ou. Pentru ca acest preparat să fie delicios este nevoie de roșii coapte, iar ardeii trebuie să fie proaspeți.