Vedete

Mesaj emotionant al fetei lui Mitel Dragulin, lautarul rapus de boala la doar 45 de ani. "Tati, am luat premiul I!Sunt sigura ca te bucuri! Te iubesc!"

Mitel Dragulin a murit la inceputul lunii iunie, rapus de o boala incurabila, la doar 45 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Mesaj emotionant al fetei lui Mitel Dragulin, lautarul rapus de boala la doar 45 de ani. "Tati, am luat premiul I!Sunt sigura ca te bucuri! Te iubesc!"icon photo

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost cel care a anuntat, la inceputul lunii iunie, vestea trecerii in nefiinta a lautarului Mitel Dragulin. "Din pacate, MITEL s-a stins! Mare pacat, mare tristete... A fost unul dintre ultimii rapsozi autentici cu staif. Il cunosc inca din anii'90, era un pusti ce invata meserie linga tatal sau, cunoscutul rapsod Lache Dragulin si el plecat in lumea celor buni. Sincer, cu greu imi pot imagina vreo petrecere in lipsa lui...cu toate astea, Taraful de la Iancu Jianu, trebuie sa continuie, pentru Mitel, pt brand, pt traditie, asa a fost din generatie in generatie... Dumnezeu sa te aiba in paza Mitele, vei ramane mereu in inima noastra", asa suna mesajul facut public de Adrian Mititelu.

La doua saptamani de la moartea lui Mitel, fata lui, Daria, a fost premiata la scoala, prilej pentru micuta sa-i dedice performanta parintelui sau disparut. "Tati, am luat premiul I!Sunt sigura ca te bucuri! Te iubesc!", a spus Daria.

Mitel mai avea si un baiat, Ionut, si el lautar, care conduce acum taraful facut celebru de tatal lui. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune