Vedete

Mesaj emotionant al fetei lui Mitel Dragulin, lautarul rapus de boala la doar 45 de ani. "Tati, am luat premiul I!Sunt sigura ca te bucuri! Te iubesc!"

Mitel Dragulin a murit la inceputul lunii iunie, rapus de o boala incurabila, la doar 45 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost cel care a anuntat, la inceputul lunii iunie, vestea trecerii in nefiinta a lautarului Mitel Dragulin. "Din pacate, MITEL s-a stins! Mare pacat, mare tristete... A fost unul dintre ultimii rapsozi autentici cu staif. Il cunosc inca din anii'90, era un pusti ce invata meserie linga tatal sau, cunoscutul rapsod Lache Dragulin si el plecat in lumea celor buni. Sincer, cu greu imi pot imagina vreo petrecere in lipsa lui...cu toate astea, Taraful de la Iancu Jianu, trebuie sa continuie, pentru Mitel, pt brand, pt traditie, asa a fost din generatie in generatie... Dumnezeu sa te aiba in paza Mitele, vei ramane mereu in inima noastra", asa suna mesajul facut public de Adrian Mititelu.

La doua saptamani de la moartea lui Mitel, fata lui, Daria, a fost premiata la scoala, prilej pentru micuta sa-i dedice performanta parintelui sau disparut. "Tati, am luat premiul I!Sunt sigura ca te bucuri! Te iubesc!", a spus Daria.

Mitel mai avea si un baiat, Ionut, si el lautar, care conduce acum taraful facut celebru de tatal lui. 

Galerie foto 
Setări confidențialitate