Vedete

Mesaj emotionant al fiului lui Serban Ionescu pentru Magda Catone! "Te sarut, mama!"

Carol Ionescu este fiul Magdei Catone cu regretatul actor Serban Ionescu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Carol a mers pe urmele celebrilor sai parinti si in 2014 a intrat la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, iar de atunci a jucat frecvent in diverse piese de teatru. Legatura lui Carol cu Magda Catone este una extrem de apropiata, iar nu o data tanarul si-a impresionat prietenii cu declaratiile de dragoste pentru mama lui, spuse public, pe paginile de socializare.

Recent, intre Carol Ionescu si actrita a avut loc un dialog spumos, gustat de prietenii tanarului. Astfel, la o fotografie cu baiatul din vacanta, de pe o plaja indepartata, Magda Catone a avut un mesaj super haios: “Dragule, te strang slipii...sau ai crescut tu sau au crescut...toate. Cum trece vremea peste noi, peste toate...si Maldivele's departe. Urmeaza statia Timpuri Noi", a scris Magda Catone. La asa un comentariu venit chiar din partea parintelui, replica lui Carol a primit multe “like-uri”: "Te sarut, mama"

Fiul lui Serban Ionescu, mesaj pentru mama sa, Magda Catone! Festival in memoria actorului

Weekend-ul viitor, la 6 ani de la moartea actorului Serban Ionescu, are loc prima editie a Festivalului National de Teatru si Film care-i poarta numele. Evenimentul, care este un omagiu adus actorului, se va desfasura intre 21 si 23 septembrie, la Sala Dalles, si va cuprinde proiectii de filme, piese de teatru si un vernisaj cu portrete ale lui Serban Ionescu.

Serban Ionescu a incetat din viata pe 21 noiembrie 2012, la varsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca din Bucuresti.  Desi initial s-a spus despre actor ca sufera de borelioza (boala grava provocata de intepatura de capuse), diagnosticul in final a fost de scleroza amiotrofica.

Galerie foto