Vedete

Mesaje scandaloase intre Nidia si Mariana Moculescu, din cauza lui Cristi Marin! "Sa-ti fie rusine! Ai block! Mars!"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Nidia Moculescu si mama ei, Mariana Moculescu, au reaprins scandalul, dupa ce mama ei s-a intors in tara din Italia. Dupa ce s-a plans de faptul ca a fost sechestrata in Italia si ca nu are bani, Mariana Moculescu s-a intors in casa fostului ei amant, Cristi Marin, din cauza faptului ca nu avea unde sa stea.

Decizia mamei sale a revoltat-o pe Nidia, care nici nu a vrut sa mai auda de orice fel de legatura cu Cristi Marin.

"Cum poti sa locuiesti in casa celui care mi-a facut atatea rau? Mai stii cand spunea ca i-am facut sex oral pentru 200 de lei, ca m-a bagat la videochat?", este unul din mesajele scrise de Nidia catre mama ei.

Revoltata, Nidia i-a mai spus mamei sale ca motivul pentru care a ajuns sa aiba trompele extirpate si mai multe probleme ginecologice din cauza faptului ca a refuzat sa aiba o viata sexuala.

"Urasc sexul. Nu-mi place! Am ajuns sa detest sexul pentru ca nu am vrut sa ajung ca tine", a mai spus Nidia.

De partea cealalta, Mariana Moculescu s-a aratat nemultumita de faptul ca fiica ei nu a vrut sa o ajute decat cu 40 de euro.

"Nu faci asa ceva. Daca iti iubesti copilul, nu faci asa ceva. Eu am facut tot ce am putut. De ce depinde caracterul unui om de faptele altui om! Eu am 28 de ani, eu am o carte de munca de 10 ani, muncesc, nu stau pe strazi si am stat si cu chirii, platite de mine nu de tata (...) Aseara tremuram de nervi, eu oricum am tahicardie si atacuri de panica. 99,99% tata a fost pentru mine ca o mama. Prefer sa cred despre mama ca e bipolara si nu nimfomana. Altfel nu inteleg de ce s-a dus la Cristi Marin", a mai spus ea.

Galerie foto 
Setări confidențialitate