Mesaje și urări de Paște. Cum să le urezi un Paște Fericit celor dragi în 2022

Mesaje și urări de Paște 2022. Iată cum să le urezi celor dragi un Paște Fericit!

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Iată cum să le urezi un Paște Fericit celor dragi! Mesaje și urări de Paște 2022! Mesaje de Paște Fericit pentru iubit/ă, pentru familie, nași, colegi și pentru șefi.

Mesaje de Paște pentru iubit/ă

„M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilema! Ar trebui că în dimineaţă de Paşte să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai grădina... să vin pe balcon? Aştept răspuns!”

„Un iepuraş cu boţic alb, a venit la voi în prag, să va aducă un ou roşu, care să va umple coşul… Ciocniţi? Hristos a înviat!”

„Mi-am făcut lista de preferinţe de Paşte: te vreau pe tine în grădina, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă răspunzi înseamnă că mi-am primit cadoul, aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul asta!”

„Iepuraşul mustăcios e de Paşte  norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

„Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!”

„16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit: "Un Nou Paşte Fericit!"

„Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire.

Semnat: Iepuraşul!”

„Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru ţine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.”

„Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese... Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la ţine.”

Mesaje și urări de Paște. Cum să le urezi un Paște Fericit celor dragi în 2022

Mesaje și urări de Paște. Cum să le urezi un Paște Fericit celor dragi în 2022

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mesaje de Paște pentru familie

„Știu că nu ai fost cuminte, iepurașul nu mă minte, cadouri nu vei primi, dar eu tot te voi iubi!”

„La mine a venit de ceva timp iepurașul. Mulțumesc că exiști în viața mea!”

„E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!”

Citeste si: Ce să pregătești pentru masa de Paște. 7 rețete la modă în 2022

„Fie că urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.”

„Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, cu toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Un Paște fericit!”

Mesaje de Paște pentru nași

„De Paşti, când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!”

„Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

„O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară şi al tău! Paşte fericit!”

Mesaje de Paște pentru colegi

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

„Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!”

„Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.”

„Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!”

Mesaje de Paște pentru șefi

„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

Citeste si: Paște 2022. Urări și mesaje pentru cei mai dragi oameni din viața noastră

 „Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului. Paște Fericit!”

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!”

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Paște 2022. Urări și mesaje pentru cei mai dragi oameni din viața noastră

Horoscop de Paște 2022. Cum sărbătoresc zodiile Învierea Domnului

Paște 2022. Ce să faci în prima zi de Paște pentru noroc și prosperitate

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin, LA UN PAS DE MOARTE! Informația momentului despre liderul de la Kremlin

Ce se intampla daca stergi geamurile cu o coaja de banana: trucul care devine din ce in ce mai popular printre gospodine

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns cerșetori. Rușine și furie la Casa Regală

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies