Vedete

Mesajul cutremurător al lui Costin Mărculescu. Prietenii lui s-au speriat groaznic. Artistul se gândeşte la moarte!

Costin Mărculescu, mesajul ŞOCANT care a speriat pe toată lumea. Uite ce a scris pe facebook.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Costin Mărculescu, o prezenţă obişnuită a show-urilor nocturne de divertisment şi a evenimentelor mondene şi-a cutremurat cunoştinţele cu un mesaj sumbru.

Artistul, de obicei vesel şi pus pe glume a scris, pe contul lui de facebook, un text pe care mulţi dintre prietenii lui l-au interpretat ca fiind un mesaj de "adio".

Amicii protagonistului nostru au reacţionat imediat, i-au spus acestuia că sunt alături de el şi l-au rugat să nu se dea bătut. Mai mult decât atât, zeci de oameni i-au zis cât de mult în apreciază.

Costin Mărculescu, mesajul ŞOCANT care a speriat pe toată lumea. "Mădălina Manole a ştiut ce face"

La finalul postării, Mărculescu a făcut referire şi la cazul tragic al Mădălinei Manole.

"Probabil peste un timp... nu ştiu când voi pleca printre stele...vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face..........Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea.", a scris Costin Mărculescu pe facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol