Mesajul cutremurător transmis de tatăl Ștefaniei, fata care s-a sinucis în Mangalia. Familia este răvășită de durere

Durere de nedescris în familia Ștefaniei, fata care s-a sinucis luni seară în stațiunea Oplimp. Familia fetei a publicat mai multe mesaje dureroase pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mesajul cutremărutor transmis de tatăl Ștefaniei a sfâșiat tot internetul. 

Citeste si: Altar de lumânări și flori la liceul Ștefaniei, eleva de 15 ani din Mangalia care s-a sinucis. Diriginta fetei, cuprinsă de remușcări. Ce pățise fata, ieri, la școală

Citeste si: Fata care s-a aruncat goală de la etajul 6 a lăsat în urmă o mamă, o soră şi un frate! Ioana îşi iubea enorm fraţii: “Primul meu job a fost acela de soră mai mare” FOTO

Citeste si: Ultima conversație cu Ștefania, fata care s-a sinucis aseară în Olimp: „Mi-am ales singură acest drum”. Prietenul fetei s-a cutremurat

Mesajul cutremurător transmis de tatăl Ștefaniei, fata care s-a sinucis în Mangalia. Famalia este răvășită de durere

Tatăl fetei este sfâșiat de durere și abia își mai poate găsi cuvintele. La doar câteva ore de când s-a aflat că Ştefania şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire din Olimp, tatăl ei a publicat o fotografie cu ea, alături de un mesaj. 

fara descriere

„De ce tocmai tu, îngerașul lui tata??”, a scris tatăl Ștefaniei la fotografia adolescentei pe care a scris „Dumnezeu să te ierte!”

Mama Ștefaniei și-a schimbat fotografia de profil cu una în care apare Ștefania. După postările familiei, sute de reacții au început să apară la cele două fotografii.   

fara descriere

„Nu se poate aşa ceva! Dumnezeu să o ierte!”, „De ce? Dumnezeu să te odihnească în pace, Ştefi!”, „Câtă durere!”, „Multă putere să puteţi trece peste”, „Dumnezeu să o odihnească în pace, drum lin spre Cer”, „Condoleanţe”, sunt reacţiile oamenilor. 

Potrivit informațiilor din anchetă, Ștefania s-ar fi sinucis din cauza unei zile mai dificile la școală. Mai întâi, a luat nota 3 la mate pentru că nu și-a făcut tema. Nota nu a fost trecută în catalog, însă diriginta a mustrat-o pe elevă. Apoi, la ora de matematică, Ștefania a primit și rezultatul unui test la matematică, unde obținuse nota 6.5.
Diriginta Ștefaniei a avut parte de un șoc când a aflat ce s-a întâmplat cu eleva ei, iar acum se simte cuprinsă de remușcări. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate