Vedete

Mesajul emoţionant al Ralucăi Marina după eliminarea de la Puterea Dragostei a Ştefaniei! "Aici nimeni nu îşi doreşte să îşi facă prieteni"

Raluca Marina suferă enorm după ce Ştefania şi Adelin au fost eliminaţi de la Puterea Dragostei pentru că au încălcat regulamentul emisiunii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Mesajul emoţionant al Ralucăi Marina după eliminarea de la Puterea Dragostei a Ştefaniei! "Aici nimeni nu îşi doreşte să îşi facă prieteni"icon photo

Raluca Marina a plâns când a primit vestea că cei doi prietei ai ei din concurs vor părăsi casa şi se vor întoarce în România.

Mesajul emoţionant al Ralucăi Marina după eliminarea de la Puterea Dragostei a Ştefaniei! "Aici nimeni nu îşi doreşte să îşi facă prieteni"

"În 2 luni am construit o relaţie de prietenie frumoasă, pe care sper eu s-o păstrăm în continuare. Am fost precum surorile, unde erai tu, eram şi eu şi invers. Am fost una lângă alta la bine şi la rău. Adoram să mă trezesc şi să te aud dimineaţa "Blonda mea, hai la ţigară" şi mai apoi să mă trezesc special ca să te pot trezi pe tine. Te iubesc şi îţi mulţumesc că ai fost lângă mine aici, unde nimeni nu îşi doreşte să îşi facă prieteni", a scris Raluca Marina pe contul ei de Instagram.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune