Mesajul emoționant al soțului jurnalistei Simona Catrina, la doi ani de la moartea acesteia! ”Habar nu am...”

Au trecut doi ani de la moartea jurnalistei și scriitoarei Simona Catrina, la doar 49 de ani, iar Doru, soțul ei a transmis un mesaj emoționant.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 

 

Simona Catrina a fost una dintre cele mai iubite jurnaliste, în ultima parte a vieții a suferit însă cumplit din cauza unei boli nemiloase, cancerul. Făcuse o dublă mastectomie, avea ciroză și făcea tratament la Fundeni, avea și diabet. Spera însă că va învinge bolile, era optimistă, stare care o transmitea și prin postările sale pe paginile de socializare. Își făcuse publică povestea și suferința și foarte multe persoane erau alături de ea, credeau că optimismul ei va învinge boala.

Mesajul soțului Simonei Catrina, la doi ani de la moartea acesteia! Jurnalista a făcut stop cardiac în somn

În martie 2017, inima Simonei a cedat. A făcut un stop cardiac în somn, iar Doru, soțul ei, care era lângă ea, a resuscitat-o, a chemat salvarea, însă totul a fost în zadar.

Citeste si: Doru Roman, mărturisiri sfâşietoare la un an de la trecerea în nefiinţă a jurnalistei Simona Catrina: ”Cărţile au fost la ea. Ne-am îndrăgostit...”

Citeste si: Simona Catrina a povestit in trecut cat de greu i-a fost sa-si anunte mama ca are cancer de san in stadiul III: „Nu poti lasa o mama sa simta un asemenea dezastru”

Citeste si: Presa românească în doliu! După Simona Catrina, o altă jurnalistă celebră, a murit!

Doru Roman, cel care îi fusese alături clipă de clipă în suferință, a trimis acum, la doi ani de la despărțire, un mesaj emoționant.

 

”Astăzi, 2 ani... Habar nu am ce am învățat în tot timpul ăsta. Ar trebui să fac o analiză prea amplă pentru a ajunge la niște concluzii care să cuprindă măcar o parte din învățăminte. N-am să vă zic de cine știe ce "experiențe", chiar dacă le-am avut nu o dată în ultimii doi ani.

Știți vorba aia, "ce ți-e scris în frunte ți-e pus"? Eu cred că undeva, cândva, cineva a schimbat-o, vorba inițială fiind "Ce ȚI-AI scris în frunte ȚI-AI pus." Fiecare să înțeleagă ce vrea și ce poate de aici.

"Trăim aici, plătim dincolo" mi se pare doar o vorbă-n dodii. Trăim aici, plătim aici, nu în altă parte, că de aia am fost trimiși să ne chinuim pe lumea asta.

De Simona nu mai vreau să-mi amintesc altfel decât cum era înainte de ultimii 3 ani, când au început s-o copleșească bolile”, a scris Doru Roman pe Facebook, la doi ani de moartea soției sale, Simona Catrina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: