Vedete

Mesajul emotionant pe care l-a avut Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars": "Ultimele luni petrecute..."

Silvia Oana Popescu a castigat "Bravo, ai stil! All Stars" si a vrut sa multumeasca tuturor celor carora au ajutat-o sa ajunga acolo.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Mesajul emotionant pe care l-a avut Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars": "Ultimele luni petrecute..."icon photo
 
 
Silvia Oana Popescu a castigat marea finala a concursului "Bravo, ai stil! All Stars" si s-a aratat extrem de fericita si emotionata da rezultatul obtinut. 60% din cei care au votat au ales ca victoria sa ii apartina ei. 
 
Ea a postat pe pagina ei de pe un cont de socializare un mesaj in care a spus cat de mult a insemnat pentru ea participarea la aceasta emisiune. "Fenomenul "Bravo, ai stil!" a insemnat si inseamna totul pentru mine, energia mea, munca mea, este tot ce am mai frumos in mine. Am investit tot ce am mai frumos in sufletul meu, in tinutele in care am defilat aici, in styling-urile pe care le-am alcatuit in acest show de fashion!
Dupa victoria de aseara, ma simt fericita, ma simt indreptatita! Atunci cand esti drept, cand reprezinti adevar si iubire si esti inconjurat numai de oameni minunati nu ai cum sa nu reusesti!", a scris ea ieri.
 
Astazi Silvia Oana Popescu a postat cateva fotografii de la marea finala, iar in descriere a scris cateva cuvinte emotionante. "Ultimele luni petrecute impreuna au lasat urme adanci in sufletul meu, urme de lumina si iubire care imi vor calauzi pasii de acum inainte! Iau cu mine doar amintirile frumoase care poarta cu ele zambete, emotii si sentimente profunde! Va sunt recunoscatoare fiecaruia, sunteti cu totii in inima mea", a scris ea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune