Vedete

Mesajul incredibil al soţiei lui Vladimir Drăghia! Alice Cavaleru: "Scriu aceste rânduri cu părul răvăşit şi ochii umflaţi..."

Alice Cavaleru este o femeie frumoasă care preferă să nu se machieze decât la ocazii speciale.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Soţia lui Vladimir Drăghia este superbă cu sau fără machiaj şi nu înţelege de ce anumite femei o critică şi o comentează, doar pentru că alege să nu se machieze foarte des.

Alice, soţia lui Vladimir Drăghia, a postat o poză făcută de ea în pauza unei şedinţe foto.

"Într-o ipostază în care nu mă găsesc prea des: Glam! Postez acest selfie de la filmarea unui tutorial, pentru că îmi tot amintesc de un comentariu hazliu, în care o domnişoară (aparent) îmi spunea că e mai bine că nu mă machiez pentru că aş fi mai urâtă. Un alt personaj mi-a spus că nu mă machiez pentru că sunt leneşă.

Chill, people, e loc pentru toată lumea. Nu alerg după titlul de cea mai frumoasă. Nici nu pretind că eu fac bine că mă port naturală, iar alte fete greşesc.

Natural sau glam, important e să generezi zâmbete şi să emani eleganţă, nu vulgaritate.

Eu m-am simţit suăer frumoasă când m-a machiat Ana. Şi super frumoasă mă simt şi acum, când scriu aceste rânduri, cu părul răvăşit şi ochii umflaţi după o noapte grea cu puiul meu răcit.

Pentru că noi, femeile, avem capacitatea de a fi frumoase şi când purtăm paiete, şi când purtăm pijamale largi şi dăm cu aspiratorul.

Indiferent dacă alegeţi să purtaţi balsam de buze sau ruj roşu de Crăciun, va doresc să vă bucuraţi de voi şi de tot ce vedeţi frumos în jur, fără să comparaţi", a scris Alice Cavaleru pe contul ei de Instagram, în dreptul pozei.

Galerie foto  Urmatorul articol