Mesajul lui Dan Negru pentru români, în plină pandemie de coronavirus: „Eram fericiți și nu știam”

Dan Negru a transmis și el un mesaj pentru români, în plină pandemie de coronavirus și a scos în evidență cât de mult s-au schimb at viețile tuturor în ultima lună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

„Eram fericiți și nu știam… A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion.

Mâine dimineață trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu și cu prietenii mei de la Doxologia.

Urma să filmăm ceva împreună acolo.

Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru emisiune și la ora asta trebuia sa dorm pentru că azi aș fi filmat toată ziua!

La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chișinău pentru filmări și de Florii as fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de românii din Italia.

Acolo mi-as fi luat și copiii.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Le-am promis ca-i duc la Colosseum.

In câteva săptămâni lumea s-a schimbat.

Nimic din ce știam nu va mai fi la fel.

Cei care cred altceva, sunt naivi !

El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: ERAM FERICIȚi ȘI NU ȘTIAM ( Éramos felices y no lo sabíamos)”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Oamenii de știință au descoperit 40 de mutații ale coronavirusului

Coronavirus. Ce documente trebuie sa prezinti daca iesi din casa dupa ora 22.00

Au inceput controalele in Bucuresti si in toata tara dupa intrarea in vigoare a Ordonantei militare 2. Politistii si jandarmii patruleaza toata noaptea pentru a se asigura ca se respecta interdictia de circulatie instituita pentru intervalul orar 22-6 dimineata.

Persoanele care circula noaptea, dupa ora 22.00 si pana la 6 dimineata, trebuie sa aiba asupra lor actul de identitate, o adeverinta eliberata de angajator sau declaratia pe propria raspundere (poate fi scoasa la imprimanta si completata/scrisa integral de mana).

De luni 23 martie, romanii care se deplaseaza in interes personal sau profesional, in intervalul orar mentionat, sunt obligati sa prezinte actul de identitate, legitimatia de serviciu, adeverinta eliberata de angajator sau o declaratie pe proprie raspundere.

Aceste documente trebuie prezentate reprezentantilor Politiei Romane, ai Jandarmeriei sau ai Politiei Locale in momentul legitimarii. Oamenii legii pot fotografia documentele, anunta autoritatile.

Aceste documente trebuie prezentate reprezentantilor Politiei Romane, ai Jandarmeriei sau ai Politiei Locale in momentul legitimarii. Oamenii legii pot fotografia documentele, anunta autoritatile.

Citește continuarea AICI.

Urmatorul articol
Citește și:

Ce a aparut pe pagina de Facebook a sotiei lui Mihai Sora in timpul epidemiei de COVID-19. Multi romani s-au gandit la ce e mai rau

Ce inseamna carantina totala in Romania. Ce nu ai voie sa faci in timpul carantinei totale anuntate de Klaus Iohannis

Dan Bittman, umilit de un celebru jurnalist Antena3. Ce a dezvăluit public despre acesta

Ce trebuie să știi despre COVID-19. Asta nu se știa! Cum se transmite

Noul bilanț al bolnavilor de COVID-19 din România: 762 de persoane infectate. Sunt 186 cazuri noi confirmate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies