Mesajul Ralucai Badulescu pentru cititoarele WOWbiz.ro. "Nu conteaza cate kilograme avem sau daca suntem inalti sau scunzi" Vezi ce spune despre perioada cand avea 70 de kilograme in plus si cum arata atunci. VIDEO si FOTO EXCLUSIV!

Vedete

Mesajul Ralucai Badulescu pentru cititoarele WOWbiz.ro. "Nu conteaza cate kilograme avem sau daca suntem inalti sau scunzi" Vezi ce spune despre perioada cand avea 70 de kilograme in plus si cum arata atunci. VIDEO si FOTO EXCLUSIV!

Exuberanta, originala, pozitiva si mereu cu zambetul pe buze, jurata de la "Bravo, ai stil!" se numara printre cele mai iubite vedete din Romania. Inainte de operatia de micsorare a stomacului, interventie in urma careia a slabit 70 de kilograme, Raluca Badulescu era la fel de iubita si mereu inconjurata de prieteni.

Jurata de la "Bravo, ai stil!" a apelat la o interventie de micsorare a stomacului, o operatie populara printre personalitatile mioritice care un surplus de greutate.

Vedeta a slabit mai bine de 70 de kilograme, arata si se simte excelent, dar spune ca nici inainte, cand nu avea silueta de model, nu era macinata de vreun complex.

Citeste si:
La "nunta secolului" a plouat cu vedete, voie buna, dar si cu multe emotii. Mireasa Raluca Badulescu, la un pas de lesin! Vezi cum au decurs pregatirile, dar si cele mai palpitante momente de la nunta

Prin intermediul WOWbiz.ro, indragita, spumoasa si inegalabila Raluca Badulescu le transmite doamnelor un mesaj pe care de altfel il expune mereu si la "Bravo, ai stil!", cel mai tare fashion-show din Romania.

Protagonista noastra promoveaza principul ca mult mai important decat "ambalajul" unui om, este continutul acestuia.

" Eu ma bucur ca arat acum asa, dar in esenta eram la fel si inainte de operatia de micsorare a stomacului. Repet, am avut norocul sa am o familie minunata, multi prieteni extraordinari si nu m-am simtit niciodata marginalizata. As dori mult ca acest mesaj sa ajunga si la sufletele oamenilor. Nu conteaza cate kilograme avem sau daca suntem mai inalti sau mai scunzi, conteaza dragostea, bunatatea, energia pozitiva.

Sunt multe femei superbe, dar asta nu le face mai iubibile sau mai fericite. Eu sunt multumita ca intru acum in hainele astea frumoase, dar si inainte imi faceau prietenii mei Botezatu si Laura Olteanu tinute de vis. Trebuie sa depasim criteriile de frumusete 90-60-90 si asta vrem sa aratam si la "Bravo, ai stil!", a spus vedeta.