Mesajul sfâşietor al iubitei lui Teodor, baiatul care a murit electrocutat în Gara Focşani: „Într-o altă viaţă vom îmbătrâni împreună”

Un tanar din Focsani a murit electrocutat, dupa ce s-a urcat pe un tren pentru a-şi face un selfie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Teodor, un băiat în vârstă de doar 22 ani şi-a gasit sfârşitul după ce a urcat pe tren pentru a face o fotografie. Iubita lui este sfâşiată de durere. Tânăra este stewardesă şi, fiind plecată deseori, suferă enorm că nu a fost langă el mai mult. Ea a publicat un filmuleţ facut în memoria lui Teodor şi a scris un mesaj care a adus lacrimi în ochii prietenilor ei virtuali. 
 
„19 septembrie 2017. Nu mi-am imaginat niciodată că era ultima dată când te voi vedea. Dacă aş fi şstiut, aş fi făcut totul diferit. Te-aş fi strâns mai tare în braţe, te-aş fi sărutat mai mult şi ţi-aş fi spus cât de mult însemni pentru mine. (...) Aştept să vină cineva şi să îmi spună ca a fost o glumă proastă, un coşmar, aştept să apari şi să ţipi „Surprizăă!”, aşa cum ai făcut atunci când mi-ai organizat petrecerea surpriză din liceu. 
 
Am crezut în dragoste pentru că tu mi-ai arătat ce era. Şi aveai doar 15 ani. Am crezut în noroc pentru ca nimeni nu a fost atât de norocos cum am fost eu când te-am găsit pe tine. Am crezut în fericire pentru ca ăsta era singurul tau scop, să mă faci fericită. Am crezut în suflete pereche pentru că tu erai al meu. Acum nu ştiu ce să mai cred. 
 
Îţi promit că într-o altă viaţă va fi diferit. Într-o altă viaţă vom îmbătrâni împreună şi vom avea amintiri pe care să le povestim copiilor si nepoţilor noştri”, este o parte din mesajul dureros scris Mădălina, iubita băiatului. 
 
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate