Stiri

Mesajul sfâşietor al unui tată al cărei fetiţă a murit în somn, la 46 de zile de la naştere: ”Dragi prieteni...”

Doi tineri din Italia, care au devenit părinţi în urmă cu aproape două luni de zile, trăiesc o dramă de neimaginat, întrucât fetiţa lor, Melissa Maria, a murit în somn.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Mesajul sfâşietor al unui tată al cărei fetiţă a murit în somn, la 46 de zile de la naştere: ”Dragi prieteni...”icon photo
 
Când credeau că în sfârşit sunt împliniţi şi fericiţi, cei doi soţi au  fost nevoiţi să se pregătească de înmormântarea fiicei lor. Totul a avut loc în Italia, la Ponte San Nicolo, Padova, iar micuţa avea doar 46 de zile.
 
La scurt timp după decesul micuţei, bărbatul a făcut public un mesaj sfâşietor, prin care şi-a anunţat cunoscuţii că fiica lui a murit. 
 
"Dragi prieteni ţin să vă anunţ că mâine o voi duce pe ultimul drum pe fetiţa mea Melissa Maria. Cine vrea să o salute poate să vină la obitorio din Padova de la orele 11:00 la orele 15:00 după care la ora 15:30 vom fi la biserică din Ponte San Nicolò, unde vom face slujbă şi o vom duce la cimitir tot în Ponte San Nicolo. Cine are nevoie de mai multe detalii poate să îmi scrie în privat. Vă mulţumesc şi vă aşteptăm...dacă vreţi să trimiteţi mai departe postarea puteţi să o faceţi.... " a scris aceasta.
 
Micuţa a murit din cauza sindromul de moarte subită a sugarului, care afectează circa 0,5/1000 de copii nou-născuţi în Italia.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune