Mesajul transmis romanilor de Principesa Margareta, dupa ce si-a ingropat tatal, pe Regele Mihai: "Datorita voua, aceste ultime zile de jale..."

Autor: A.M.

Principesa Margareta, actualul Custode al Coroanei Regale, a transmis un mesaj romanilor.
Desi indurerata, fiica Regelui Mihai a tinut sa multumeasca tuturor pentru atitudinea pe care au avut-o in fata pierderii Regelui Mihai si a zilelor de doliu national.

"Adresez tuturor recunoscătoare mulţumiri pentru cuvintele alese, pentru afecţiunea şi gândurile pline de compasiune pe care le-aţi arătat, cu trista ocazie a trecerii la cele veşnice a tatălui meu.

Regele Mihai a fost un tată minunat, un model de moralitate şi un stâlp al istoriei contemporane a ţării noastre. Loial, drept şi generos, Regele a dovedit un angajament neclintit faţă de Naţiune şi Coroană.

Am fost cu toţii în aceste zile în comuniune, mândri, îndureraţi şi înălţaţi sufleteşte. Aceleaşi principii şi sentimente ca ale tatălui meu vor călăuzi, de acum înainte, Familia Regală a României.

Vă mulţumesc pentru forţa iubirii voastre şi pentru ataşamentul fără pereche pe care l-aţi arătat Regelui nostru, în ultimele sale zile pe pământ. Datorită vouă, aceste ultime zile de jale vor rămâne în istoria contemporană.”, a spus Principesa Margareta, conform posturilor de televiziune.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida a ajuns de urgenta cu fetita la spital! Medicii au bagat-o in perfuzii

Trei tineri au plecat dintr-un restaurant fara sa plateasca nota! Ce surpriza uriasa a avut patronul localului cateva zile mai tarziu!

Gimnasta Diana Bulimar - Esenta tare in sticluta mica, de la Exatlon

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies